PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
03.10.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (House 4 Adults), Dekades (Deep Wave Records)
Popis:
start 22:00, vstup 100 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
House 4 Adults v klubu 2.patro opět v pátek

Máme radost. Velkou. Přímo trojnásobnou! První říjnový pátek se naše rezidentní noc House 4 Adults navrací po dlouhé pauze do svého působiště, tedy do úžasného prostoru 2. Patro. Podzimní sezona nám pomalu začíná a to značí jediné – chtě nechtě teď svorně omezíme pobyt venku, kde už to za nehty v noci opravdu zalézá, a přesuneme se hezky pěkně pod střechu, kam na nás nepřízeň počasí nemůže… Letí to letí a vězte, že naše párty, která je nakloněna přáním a potřebám všech dospěláků, právě zkraje října vstoupí do čtvrtého roku fungování. Ano, už dlouhé tři roky vám pravidelně servírujeme nové pecky z oblasti deep house a nu disco a pokaždé si k ruce přizveme zajímavého hosta, který to cítí podobně a s nímž si na onom vyvýšeném stupínku tak rádi potřeseme pravicí... Kdo to bude tentokrát?

 

Skromný DJ s výtečným vkusem, hudební producent, který je konečně v hledáčku i světových vydavatelství, zástupce labelu Deep Wave Records, organizátor již vyhlášeného festivalu K.O.P.R. a v neposlední řadě naše jihlavská spojka – Dekades! To on vám v tom hlavním čase pošle přímo na parket to, co ho v poslední době tolik baví a co ti odrostlejší party people zajisté ocení. Nám dvěma prošly za ty dlouhé měsíce rukama samé lahůdky a popravdě se opravdu třeseme na to, až se o ně budeme moci právě s vámi podělit. To však ani náhodou neznamená, že bychom si čas od času nevzpomněli také na nějakou tu devadesátkovou klasiku… Jenom tak bude babí léto kompletní! Hudební selekci si tedy bereme na starosti my a  výběr toho NEJ drinku necháme na vás. Ochotní a velmi rychlí barmani zde již tradičně splní každé vaše přání, tak je určitě vyzkoušejte s tím vaším oblíbeným koktejlem, na který nedáte dopustit!

Začínáme pár vteřin po desáté - zakroužkujte si tedy tento časový údaj ve vašich diářích u data: pátek 3. října 2014 a dejte o něm vědět také vašim známým, s nimiž si na pohodlných sedačkách konečně shrnete zážitky z dovolených. Dárečky netřeba, nám dvěma úplně postačí, když vás opět uvidíme! Dobití baterek po náročném týdnu zaručeno – vězte, že s touhle načechranou muzikou to jde velmi snadno a celou sobotu pak můžete odpočívat…

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016