PARTYINFO

 

EAR-GASMIC "SLOVAK EDITION"

Datum konání:
27.09.2014 - sobota
Místo konání:
Bratislava - UHU
DJs:
Nifra, JoshJoy, Martin Michniak, Cole, Andre Pastor, Unbeat & Zolike, Jacob
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Ear-Gasmic "Slovak Edition" s DJ Nifra

27. září se nám nezadržitelně blíží a spolu s tímto datem i trancová klubová show Ear-Gasmic "Slovak Edition". Proto vám nyní přinášíme poslední podstatné informace k tomuto eventu, který v sobotu v Bratislavě představí jako headlinera nejúspěšnější slovenskou DJku Nifru.

 

Brány klubu UHU se otevřou přesně ve 21:00. Vstupenky za jednotnou cenu 7 € si budete moci zakoupit přímo na bráně u vstupu do klubu. Během noci se můžete těšit na kvalitní výpravnou show. Interiér klubu UHU se změní k nepoznání. Čeká na vás vyšperkovaná světelná a zvuková show, taktéž nebudou chybět tradiční Ear-Gasmic dekorace, na míru vyrobené vizualizace, intra startujících DJs, výrazně posílený zvukový a světelný park včetně laserů a další příjemné překvapení.

 

 

Pokud jste uživateli facebooku a plánujete v sobotu 27. 09. 2014 na Ear-Gasmic zavítat, můžete se přidat i přímo do naší události na facebooku případně na naši oficiální fan page. Pro návštěvníky, kteří přijedou ze zahraničí, případně nejsou z Prahy, jsme přichystali menší mapku s vypsanými MHD spoji jak se na Šafárikovo náměstí 79/7 do klubu UHU nejsnáze dostat.

 


Dvojice DJů ze seskupení Bassbeatz se bohužel z nečekaných vážných rodinných důvodů na poslední chvíli omluvila a na Ear-Gasmic se bohužel nedostaví. Nahradí je však neméně známý DJ Jaccob, který pro vás na úvod akce přichystá tu správnou porci trancu. Závěrem přinášíme už jen samotný časový line-up akce.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016