PARTYINFO

 

SLIM SLAM DRUM

Datum konání:
26.09.2014 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
The Prototypes, Topspin, Computerartist, Madface, a DJ Thomclown
 
 
The Prototypes headlinerem Slim Slam Drum

Jako každý rok, i letos připadá na poslední pátek v září legendární klubová noc SSD aka Slim Slam Drum.Tato rezidentní akce klubu Fabric má již své 68. pokračování a tentokrát vsadila na anglický projekt The Prototypes, který se za poslední dva roky vyšvihnul ke světové producentské špičce.

 

Jejich skladby rotují v setech snad všech světových jmen. Všichni "drumíkáři" tyto skladby dobře znají (i když mnohdy nevědí kdo je vyprodukoval). Lineup doplňuje česká producentská špička Topspin, Computerartist, Madface, a DJ Thomclown.Opět se můžete těšit na standardně hutný "quadro sound" (slabší povahy ať si vezmou špunty do uší), oslnivá světla nebo otevřenou zahrádku nejen pro odpočinek na čerstvém vzduchu. Těšíme se na Vás.

 

 

THE PROTOTYPES (Viper rec.) UK

Producentské duo z britského Brightonu je v současnosti na neuvěřitelném vzestupu podpořeno stoupající poptávkou po kvalitním drum'n'bassu. Na scéně počítají čtvrtý rok své kariéry a mají za sebou spoustu úspěchů. Podpora velkých jmen jako Sub Focus, Andy C, Dj Fresh, Pendulum a dalších dává na vědomí jejich producentskou kvalitu. Jejich první track Cascade zaznamenal fenomenální úspěch a jsou v současnosti vítaní, jako nový vítr ve světě drum'n'bassu. Nesmíme zapomenout na jejich aktuální "letní hit" Lights který je jedním z nejhranějších tracků v rámci letošních českých festivalů Let It Roll nebo Beats For Love. Další hity jako Abyss VIP, Pale Blue Dot nebo ještě horký track Humanoid, se vždy dostaly závratnou rychlostí na přední příčky portálu Beatport, což svědčí o jejich velké oblíbenosti u DJs napříč naší planetou. Reakce publika na jejich hity je jasnou známkou toho, že hudba The Prototypes je tím pravým nejen pro vyznavače tvrdšího mainstreamu.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016