PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
14.11.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Inigo Kennedy (Asymmetric, Token / UK) Franke, Quickie, LamyCZ, Shimita, Andrew Matta
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 20:00 - 23:00 150 Kč, po 23:00 200 Kč
 
 
Inigo Kennedy vystoupí na listopadovém vydání My Name Is Techno

Den 14. listopadu a klub Pekelnej bar na pražském Smíchově se opět zapíší velkým písmem do pomyslné kroniky pražské klubové scény. Po jménech jako Alexander Kowalski, Paul Mac, Bas Mooy, Patrick DSP vystoupí na této klubové underground techno akci další průkopník a respektovaný producent elektronické taneční scény...

 

Po dlouhých 7 letech se k nám do České republiky vrací techno legenda na slovo vzatá. V dřívějších dobách u nás v Česku velmi oblíbený producent a DJ, který v České republice i nějakou dobu žil, autor dodnes nesmrtelných tracků a i v současnosti patří ke špičkovým producentům. Na svém kontě má více jak 100 vydaných vinylů, CD a MP3. Můžete ho znát i pod pseudonymy Reducer a Tomito Satori. Ano, mnozí už tuší, že se jedná o britského producenta žijícího v Londýně a není to nikdo jiný než sám velký mistr INIGO KENNEDY.

Inigo Kennedy

Inigo je dobře známý svou precizní technikou a zcela tvůrčí originalitou. Je majitelem legendárního labelu Asymmetric a Token. Vydával své tracky navšemožných labelech a projektech po celém světě a jeho diskografie čítá neuvěřitelné množství vydaného materiálu. Inigo Kennedy je velká osobnost na poli elektronické scény už opravdu úctyhodnou řadu let. Už od roku 1996 chrlí jeden vinyl za druhým a neustále se naplno věnuje své produkci. Je pro nás velkou ctí přivítat po dlouhých letech tohoto legendárního techno producenta a DJe, který "vychoval" řadu generací a dodneška je pro spoustu lidí doslova nedotknutelným. Inigo se na pražské vystoupení moc těší. Vždy měl k Česku velmi blízko a my už teď víme, že si pro své vystoupení v Praze připraví něco speciálního. Bude to opravdový svátek pro všechny techno fanoušky. My už se teď moc těšíme.

Inigo Kennedy

A těšit se můžete samozřejmě i na kvalitní support českých DJs. Připraveny budou také warm-up party. Kde a kdy se budou konat, se dozvíte v nejbližší době na našich fcb stránkách! A nebude chybět i tradiční afterparty do odpoledních hodin s plnohodnotným line-upem ve výběhu pražského ZOO Baru, který najdete v Salmovské ulici 6 u Karlova náměstí a vstupné na afterparty bude samozřejmě zdarma.

Inigo Kennedy

Na akci bude posílený zvukový soundsystem. Prostor bude zcela vyklizen pro větší komfort a pohodlí tanečníků. Těšte se na dekorace, videoprojekci a posílený světelný park. Co říci závěrem? Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít a na vlastní kůži zažít a slyšet Inigův velký návrat před české publikum! Věříme, že to bude opět nezapomenutelný zážitek a užijeme si všichni spolu další nezapomenutelnou party!

Těšíme se ne Vás.
Techno Connection crew

links:

http://www.youtube.com/watch?v=uoR1Y4RBhmE
http://www.youtube.com/watch?v=DtfewXhADKY
http://www.youtube.com/watch?v=Hf2cGYI6_bM
https://soundcloud.com/inigokennedy
http://www.asymmetric.co.uk/info.htm
http://www.inigokennedy.com/

fcb event: www.facebook.com/events/714565858609791/?source=1
fcb websites: www.facebook.com/technoconnection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016