PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
08.11.2014 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage:
Adam Beyer (Swe), Orbith, Džejár, Upgrade, Paul Hubiss

We love the boat bar stage:
Yamakomba (Sk), Javas, Manack, Siesta, Flytech
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Vstupenky do 30.9. za 450,- / pak 490,- / 530,- na místě
 
 
Víme kdy vystoupí Adam Beyer na 10. výročí Elektry Listopadovou Elektru rozseká Adam Beyer
Adam Beyer přijede na listopadovou Elektru

Doslovné ztělesnění techna, legenda elektronické hudby, která již 15 let víkend co víkend diktuje v těch nejprestižnějších klubech a festivalech na světě. Adam Beyer se do ČR běžně podíval jen na velké festivaly, halové akce pro tisíce návštěvníků. Návštěva Elektry se tak stane unikátní událostí, která nabídne “vyvoleným” majitelům vstupenek zážitek v podobě vystoupení člověka, který se svou celoživotní činností  podílel na definici a celosvětovém zpopularizování techna.

 

 

Hudba Adama Beyera je synonymem pro všechno to vzrušující co si dokážete pod tímto žánrem představit. Jako lídr  vyhlášené“švédské techno školy” si postupně vybudoval svůj nezaměnitelný zvuk a je proslulý svými sety a tracky, které nepostrádají energii a zároveň nezapomínají na aktuální trendy v oblasti stylu.

V průběhu let si také vybudoval vysoce ceněný list talentů vydávající na svých labelech Drumcode, Truesoul a Madeye. Jeho pečlivé ucho pro kvalitní produkci  je doslova vyhlášené. Obzvláště na labelu Drumcode, který letos slaví 18 let od svého založení, vydávají ty největší esa techna. Jeho Drumcode eventy jsou ve scéně brány jako party s nejvyšší kvalitou a jeho vysoce respektovaný podcast “Drumcode live” FM radio show je vysílán celosvětově na 40ti stanicích  a dosáhl již přes 3 miliony stažení.

 

 

Label Drumcode slaví 18 let od svého založeni a jeho majitel přijíždí na Flédu na naprostém vrcholu své kariéry. Adam Beyer se představí po dlouhé době v ČR v intimním prostředí klubu a nemusíme asi zdůrazňovat, že očekáváme plný dům a počet lístků je striktně limitován, abysme si to opravdu užili.

Návštěvou této techno legendy tak Elektra bude pokračovat v oslavách 10 ti let  své existence a jsme rádi, že dvouletá práce na tomto bookingu se konečně uzavře 8.11. na Flédě.

 

 

Vstupenky do 30.9. za 450,- / pak 490,- / 530,- na místě

http://www.smsticket.cz/vstupenky/2818-elektra-adam-beyer-akce-do-30-9-2014.aspx

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Elektry s Adamem Beyerem od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016