PARTYINFO

 

3G TOP CLASS NIGHT

Datum konání:
19.09.2014 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
MAIN STAGE / HOUSE - ELECTRO - PROGRESSIVE /
BRYAN COX /USA/
ANGRY BEATS /RU,VN,CZ/
MARTIN GREDNER
MARCUS COOPER
MATHIASS O'ZANA
JAKUB AUDITOR vs. MOTÝL

1st FLOOR BAR /TECHNO/
AGHI /SK/
NO-ON
DENYSA
HYPNOS
PETR CHARVÁT
MARCO BIARY
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start: 21:00 Konec: 08:00 Vstupné/Entrance (16+): 50 CZK na místě/on doors
 
 
Bryan Cox na 3G Top Class v ostravském Fabricu

3G, jedna z mála českých, legendárních parties, která přežila mnoho generací clubberů, je opět zde!19.září se stanete součástí bohatého a pestrého line-upu s vynikajícími umělci, kteří mistrně ovládají své umění. Před představením celého průběhu noci bychom rádi zdůraznili zcela zásadní informaci:Díky stálým partnerům klubu Fabric se vstupné 3G podařilo mimořádně srazit na neskutečných 50 korun. Ano, čtete dobře, 50 korun, pro zahraniční návštěvníky 2 eura.

 

Ale teď si pojďme představit headlinera 3G.

Je jím američan Bryan Cox, který má nejen v domovských Státech renomé producenta, který propojil sound house music s „tech“ prvky a tím de facto vznikl úplně nový, taneční styl, který Bryan nazval „tech-funk“ a můžete se s ním setkat na prestižních vydavatelstvích jako Spinnin´, Bush, či Crux. Proto se právem těšte na Brianův úžasně našláplý set , který je pro clubbery Fabricu šitý na míru.

 

 

Další premiérou bude vystoupení mimořádně talentované dvojky Angry Beats, rusko-vietnamské duo, které si renomé vydobylo skvělými sety na párties jako Generation Wild, Kick da Night či nedávno na Mácháči. Jak sami říkají, díky rychlé technice mixu, tvrdým beatům a energické show těchto DJs si partypeople užívají každou vteřinu jejich setu. Chlapci před sebou mají jistě velké zítřky.

Chybět nemůže jeden ze stálých motorů klubu, rezident Martin Gredner, který v poslední době koketuje s deepovějším soundem, ovšem se strhující energií, který se v průběhu vygraduje do emotivních ploch. Ano, takhle bude zhruba vypadat jeho 90 minutový set – nudit se 100% nebudete! Na dvou stages klubu Vás čekají další mistři svého oboru napříč spektrem taneční muziky. Představit stabilní součást české taneční scény Marcuse Coopera je zcela zbytečné. Bavič, showman a DJ, který vždy uměl citlivě vystihnout potřeby partypeoples. Ostravskému publiku stejně netřeba dlouze vysvětlovat pojem Mathiass O'Zana. A premiéru na 3G budou mít EDM mistři Jakub Auditor a Petr Motloch aka Motýl.


Pojďme na druhou - techno stage

Ta bude premiérově brutálně vybavena 7 000 watty soundu by Madmansound a extra light systemem! Už teď máme obavu o statiku 1.patra klubu...

Vystoupí slovenský headliner Aghi, dále No-On, Denysa, Hypnos, Marco Biary a Petr Charvát.Těšte se také na tradiční čoko – ovocné bary, bohatý výběr drinků na baru, jedny z nejkrásnějších go-go dancers v Česku, skvělý fotoreport našeho dvorního fotografa Kuby Zatloukala a především nezaměnitelnou a krásnou atmosféru klubu Fabric a noci 3G.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016