PARTYINFO

 

HEADHUNTERZ

Datum konání:
13.09.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Headhunterz, George Crusher, Kizzah, Maicuss a Basslicker!
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Vstupné (16+): I. vlna Early bird: 215,- Kč + poplatky: Dance floor (VYPRODÁNO) 485,- Kč + poplatky: VIP (VYPRODÁNO) II. vlna: 315,- Kč + poplatky: Dance floor (Regular) 585,- Kč + poplatky: VIP VIP benefity: • přednostní odbavení (samostatný VIP vchod i šatna) • neomezený vstup do VIP prostor v I. podlaží • nápojové menu rozšířené o exkluzivní značky • VIP bar s obsluhou • VIP toalety
 
 
Hvězdný nizozemský DJ Headhunterz v Praze již tuto sobotu
Už známe Djs, kteří podpoří Headhunterz

Máme to potěšení vám oznámit DJs, kteří vystoupí 13. 9.  jako support nejlepšího DJe hardstyle vůbec, HEADHUNTERZ! Budou to Bon Finix,  Kizzah, George Crusher, Maicus, Basslicker a Mike Morphine.

 

 

Bon Finix je jedním z nejoblíbenějších českých DJs, kterého jste mohli zažít už na bezpočtu českých i zahraničních festivalů.. Žánrově byste ho mohli hledat mezi electro house a progressive, ale rád efektivně kombinuje žánry tak, že je vlastně obtížné jej zařadit. V každém případě produkuje párádní věci  -  že jeho tracky občas zahraje i sám Tiësto, mluví samo za sebe.

 

 

DJ Kizzah je již od roku 2007 vycházející hvězdou slovenské i české hardstyle scény. Začínal ve tvrdších, oldschoolovějších polohách, aby se posléze přesunul k čím dál populárnějšímu nustyle. V současné době se věnuje i pořádání vlastních akcí, které návštěvníci opouštějí až v ranních hodinách a plni euforických pocitů! V roce 2010 zažehnul vlastní experimentální hardstyle produkci a o tři roky později vydává svůj první track v kolaboraci s Upraiserem (track Beauty Heights, label Rawr Records).

Zahrál si po boku velkých zahraničních zvířat jako je Blutonium Boy, DJ Luna, Flarup, AniMe, Inner Heat apod.

 

 

George Crusher je mladý DJ z Ostravy, který podlehl elektronické hudbě už ve svých 14 letech. Už v 16 letech se po hlavě vrhnul do světa DJingu a přes techtrance/hardtrance a harddance se dostal až k hardstyle. V současné době je jedním z českých pionýrů RAW hardstyle a do povědomí fanoušků se dostal především svými originálními a chytlavými mashupy a bootlegy, podporovanými světovými DJ jmény jako Scot Project, Frank Ellrich (A*S*Y*S), Fausto, Artento Divini, Joey V, Johan Gielen, Joe-E a dalšími! Jeho sety jsou velice energické a osobité, jelikož tracky hraje upravené dle svého gusta.

 

 

Maicuss je DJ a producent z Prahy, jenž si prošel celou řadou rozličných hudebních žánrů a vlivů, mimo jiné electro/progressive house, complextro a v současné době hraje i hardstyle. Že hraje kvalitní a originální sety mohou potvrdit i návštěvníci eventů jako Eargasmic, Alt+Trance, Sun Festival či Trance Department.

Již 2 roky se věnuje také vlastní produkci. Některé jeho tracky a mashupy se již dočkaly mnoha kladných reakcí a supportu od některých českých DJs a byly vydány pod labely Vectiva Evolutions a Vortek Records.

 

 

Basslicker nezačínal s hudbou na PC, ale rovnou na gramofonech a vinylových deskách. Už v 90tých letech miloval eurodance, italo-dance, house i klubovější rytmy. Později se prodral až k handz-upovým i hardstyle rytmům, protože masakr kolem 140 BPM (a výše) ho neskutečně bral za srdce. Všimla si ho různá jihočeská rádia a díky tomu získal Basslicker možnost pravidelně míchat hudbu, co ho baví. Zpočátku to byly hlavně DEEP mixy ( po vzoru DJe Deepa ), kdy do třech minut poskládal třeba i 50 songů, posléze začal mixovat i živé pořady v éteru, a to nejen v ČR, ale i v zahraničí.

 

 

Mecca je residentím klubem Mike Morphinea, přesto však měl možnost ukázat se i např. v podniku Retro Music Hall, který se těší výborné a stabilní návštěvnosti. Stejně tak Mike zahrál i na množství Open air akcí, kde počet návštěvníků hravě přesáhl tisíc lidí. Objevil si i na známých akcí jako warm-upy na festivaly Magnetic či Mácháč. Aktuálně je jeho partylist plný rozmanitých akcí a klubů. vždy se však můžete těšit na svižné tvrdé sety.

 

Nenechte si ujít tenhle večer, natřískaný nejlepší elektronikou! Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro.


Kizzah: https://www.youtube.com/watch?v=iwCODYmNAYQGeorge Crusher: https://soundcloud.com/george-crusher/joy-kitikonti-vs-zany
Maicuss: https://soundcloud.com/maicuss/the-joker-original-mix
Basslicker: http://www.facebook.com/basslicker

Ticketpro link: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1337237-headhunterz.html

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016