PARTYINFO

 

ONE NIGHT

Datum konání:
12.09.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
special guest: Tom Glass /hope rec., PL/
resident djs: Josef Sedloň & Dan Walterstein aka Dan Cooley
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00 Do 23:00 dívky vstup zdarma! Do 23:00 muži vstup 100 czk. Po 23:00 unisex vstup 150 czk
 
 
Tom Glass na páteční One Night v klubu Radost FX

Když hrál v březnu na One Night! samotný šéf labelu Hope Recordings Nick Warren, tak o Tomu Glassovi prohlásil, že to je jeden z největších talentů a skladatelů současné elektronické scény. Tom Glass tato komplimentní slova potvrzuje už třetím rokem, třeba i svým v květnu vydaným Vertigo EP právě na značce Hope Recordings.

 

 

Rodák z Polské Gdynie se hudebně zalíbil natolik, že jeho autorské skladby do svého djského tracklistu pravidelně zařazují Nick Warren, Hernan Cattaneno, Hybrid nebo Dave Seaman.

Již 12. září se Tom Glass představí ve svém DJ setu na residentní noci Radia 1 One Night! v legendárním klubu Radost FX. Jako support zahrají tradičně oba residenti: Josef Sedloňa Dan Walterstein aka Dan Cooley.

 

 

Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 s tím, že její návštěvníky pravidelně baví vkusným selektem taneční elektronické hudby, včetně remixů a mashupů všeobecně známých, méně známých i absolutně nových skladeb. Postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, DFRNT nebo Andre Lodemann. One Night! neopomněla ani domácí talentované producenty v čele s držitelem ceny Anděla Jakubem Holovským aka Kubatkem.

 

 

To vše již v pátek 12. září v čele s čerstvým jménem IDM hudební scény, kterým je Tom Glass.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016