PARTYINFO

 

MOOOVE IT OPEN AIR

Datum konání:
29.08.2014 - 30.08.2014
Místo konání:
Branžež - Bar Nebe
DJs:
Mr. Hun (UK), M&gors sound system + guests
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Deep house párty Mooove it poprvé jako open air

Párty Mooove It patří mezi nejdéle pořádané akce v českém klubovém prostředí. Její kořeny sahají do devadesátých let, kdy ji založila parta okolo anglického Quadrant Sound Systemu. Od té doby akce několikrát změnila domácí prostředí, až se usadila v holešovickém Crossu. Jedná se vlastně o jedinou ryze deep house noc v tomto klubu. Za tu dobu se na line upu Mooove Itu vystřídala nejdůležitější jména deep house music vůbec. Inland Knights, The Littlemen, The Sound Diggers...

 

Letos poprvé se uskuteční open air verze party Mooove It. Vše se uskuteční 29. a 30. srpna 2014 v pěkném prostředí Baru Nebe v srdci Českého ráje v obci Branžež. Kromě residentů party DJs z Magors sound systemu na akci vystoupí mnoho zajímavých zahraničních hostů. Nejzajímavějším jménem line upu je anglický Mr. Hun, kterého lze slyšet v pravidelném pořadu na respektovaném internetovém radiu Chicago House FM. Další DJové do Čech přijedou například z Jihoafrické republiky nebo Švýcarska.

Bar Nebe je situován na písečné pláži u Komárovského rybníka v obci Branžež u Mnichova Hradiště. Cesta z Prahy do Nebe trvá cca hodinu jízdy autem. Spaní v Baru Nebe je možné v přilehlém kempu. Vstup na párty není. Jak už je u Mooove Itu zvykem, zvuk na akci zajisti Vice Audio a jeho Funktion One.

Facebook událost Mooove It Open Air: https://www.facebook.com/events/265862516935958/?fref=ts

Web Baru Nebe: www.barnebe.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016