PARTYINFO

 

KAMPART

Datum konání:
30.08.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Kampa
DJs:
Bica & Beduan (3x gramophone + 2 mix show), Dash, Fatty M, Joss Crooks (uk), Spord, Sepap, Audiot
Live:
Trio NJACHAS (Senegal) afro drum show, TRIO ROMANO(CZ), JUSTIN LAVASH & SEPAP (UK/CZ), ROMAN RAI(CZ), DUDU MORAIS (Brazil) drum show
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Free entry
 
 
Multikulturní KampArt tuto sobotu na Kampě

KampART je multikulturní událost s hudebně a výtvarně zaměřeným programem. Tým ARTLABS pro vás na sobotu 30.8.2014 od 12 hodin připravil program v centru Prahy, v parku Kampa.

 

Přímo uprostřed tohoto krásného místa se v poledne rozezní tóny bubnů, kytar, syntezátorů, gramofonů a midi controllerů, nebude chybět ani zpěv a zahrají nám i někteří známý pražský DJs. Se startem muziky začne také art/graffiti exhibice v podaní čtyř artistů POSTER 177, AONE, SPORD, ZEBONE. Výtvarné vyjádření provedou současní umělci s řadou zkušeností a výstavami, jak v galeriích tak v prostoru. Právě prostor je místo na který Kampa poukáže.

 

 

Hudba a umění je součástí Prahy a proto ho chceme vnést přímo do centra města, do parku Kampa, např. u našich západních sousedů jsou tyto typy akcí na denním pořádku. Každý profesionální i amatérský výtvarník je ovlivněn hudbou a hudebník uměním. Každý umělec také vnímá i čerpá z rychlého a dopředu směřujícího dění velkoměst. Zde se dění trochu uklidní a zpomalí, lidé se budou moci podívat, zapojit se a také poslouchat zajímavou alternativní hudbu.

 

 

Jako hlavní hudební host se představí senegalsko-gambijské TRIO NJACHAS za vedení známého muzikanta,  bubeníka Papis Nyass, následované gipsy music projektem TRIO ROMANO,  anglický kytarista JUSTIN LAVASH a SEPAP ve fúzi blues a elektronická hudba,  dále ROMAN RAI live a DJs BICA & BEDUAN, DASH, FATTY M, JOSS CROOKS, SPORD, SEPAP, AUDIOT doplněný o brazilskou posilu, bubeníka DUDU MORAIS.

Účastníci akce ale i kolemjdoucí si budou moci techniku a vše kolem malování vyzkoušet
za vedení zkušeného doprovodu na speciálně vyhrazeném místě.
Na místě bude také dětský koutek.

Akce začíná s hudebni produkcí ve 12 hodin v poledne a končí úderem 22 hodiny večer a je po celou dobu zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016