PARTYINFO

 

MIKRO LONDON

Datum konání:
19.09.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Microna
DJs:
Tigerskin Live (Dirt Crew, Get Physical Music), Eddie Richards (Fabric, London, UK), Thomas Tesla (The Egg, Republic Artists, London, UK), Lucas Hulan & Lillou (Nightphunk Recordings, Prague)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Eddie Richards, Tigerskin a další již tento pátek v Microně Tigerskin míří do Mikrony s live setem, poslechněte si jeho tvorbu
V Microně vystoupí Eddie Richards, Tigerskin a další

Do modřanského pop-up klubu Microna se po letní pauze vrací úspěšný houseový Mikro večírek. V pořadí třetí akce se uskuteční v pátek 19. září. Po NYC a Amsterdamu přichází tentokrát na řadu britská metropole Londýn. Zářijové pokračování přivítá rezidenta londýnského Fabricu Eddieho Richardse, Thomase Teslu z klubu The Egg, kteří si jako speciálního hosta pozvali berlínského Tigerskina.

 

Německý producent Alexander Krüger aka Tigerskin je v hudebním světě známí také pod přezdívkami Dub Taylor nebo Korsakow. Má za sebou spousty releasů pro labely Dirt Crew Rec, Organic Domain, Get Physical Music a mnoho dalších. V Microně se domácímu publiku představí ve speciálním live setu.

Tigerskin - Ad Lib Robot

 

Z Velké Británie přiletí rezident londýnského klubu Fabric Eddie Richards, který patří mezi nejdéle hrající house a techno DJe na světě a hudební časopis Mixmag ho označil jako "Britains godfather of house and techno". Tešte se na energický tech-houseový set.

Eddie Richards - Soul Is Life

 

Třetím hostem bude rodilý pražan Thomas Tesla, který žije řadu let v Londýně kde pořádá vyhlášené party. Tomáš stojí za uskupením Republic Artist, jejichž mejdany jste mohli navštívit i v pražském klubu Chapeau Rouge. Mimo jiné je členem labelu Wasabi Generals Records, kde mu před nedávnem vyšlo skvělé Xanthic EP.

Nick Elia & Thomas Tesla - Xanthic EP

 

Domácí scénu budou reprezentovat zástupci české značky Nightphunk Recordings Lucas Hulan a Lillou. Vstupenky zakoupíte v předrodeji Ticketrpo za 190 korun, nebo na místě o stovku dráž.

DJ Schwa & Lucas Hulan - Lost In Prague

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016