PARTYINFO

 

PUSH!

Datum konání:
20.09.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Adam Port (Keinemusik, Cocoon, DE), Chaab, Felix, Da Moon, Yacube, Random
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Aftermovie z party Push! s Adamem Portem Line-up k sobotní party PUSH!, na které vystoupí Adam Port Berlínský Adam Port míří do Prahy
Podzimní PUSH! přináší první informace

Jsme moc rádi, že vám můžeme představit další neokoukaná jména zářijového PUSH! Po úvodním vydání tohoto mladého konceptu, které proběhlo pozitivně a nad naše očekávání, jsme pro vás připravili druhé pokračování. Opět se můžete těšit na dvě hudbou nabitá podia, videomapping a vizualizace z dílny KinoCirkus a samozřejmě na zajímavého headlinera.

 

Naší hlavní myšlenkou je vozit do Čech jména, která se líbí nejen nám, ale o kterých si myslíme, že jejich zvuk a působení na scéně není jen o dobrém PR, ale především o tom nejdůležitějším - o hudbě.

Proto jsme velmi rádi, že naše pozvání přijal německý Dj a producent ze stáje Keinemusik - Adam Port, který se v České republice představí premiérově. Těšit se můžete na jeho odlišné podání hudby, v kterém neexistuje tunelové vidění v rámci hudebních škatulek, ale snaží se zdůrazňovat zajímavé aspekty jednotlivých hudebních stylů, jejich groove a sofistikovanost. Ať už Adam Port sáhne na cokoliv v odvětví house nebo techna, můžete si být jisti, že svým posluchačům předloží mnohem bohatší styl - jeho vlastní.

 

 

Druhým hostem hlavní scény je pro naše publikum již dobře známý pro jeho skvělý a velmi citlivý výběr tracků - maďarský hudební labužník Chaab.

Úvod večera jsme tentokrát svěřili do rukou člověka, u kterého lidé šílejí po jeho kolážích hudby, citu pro hudbu a precizní DJské technice, která z něj dělá bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci - Felixe!

Poprvé a plánovaně se v b2b setu představí rezidenti konceptu PUSH! - Da Moon a Yacube. Celý program hlavního podia uzavře, již už klasicky, třetí rezident - Random.

Samozřejmě nechybí ani druhá stage kterou tentokrát obsadí kluci se známeho zeskupení Just Like That - Alex Neivel a Pat Heart. I oni si pro vás chystají zajímavého hosta. Nebudou chybět hezké dekorace a příjemné posezení v lounge stylu - ideální kombinace pro oddych a místo pro nabrání dalších sil.

 

www.pushparty.cz

www.keinemusik.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016