PARTYINFO

 

ANTON KUBIKOV @ SHOTGUN WARMUP

Datum konání:
08.08.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Cafe Neustadt
DJs:
Anton Kubikov (SCSI-9, Russia), Mooris (Shotgun), Dj Schwa (Shades Of Gray), Fatty M (Roxy)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Anton Kubikov dnes v Cafe Neustadt

V pátek 8. srpna zavítá do osobitého prostoru Cafe Neustadt ruský dj a producent Anton Kubikov. Anton Kubikov začal s djingem v roce 1994, kdy již roztáčí desky v prvním moskevském techno klubu ‘The Hermitage’. Anton se stává inspirací pro mnoho mladých ruských djů a jeho radiový pořad ‘Sation’ poslouchá pravidelně tisíce mladých lidí po celém Rusku. Sama Nina Kraviz přiznává, že nebýt Kubikova, tak by vůbec nepřišla do kontaktu s elektronickou muzikou. Ještě před přelomem tisíciletí začíná Anton skládat vlastní tracky a vzniká tak projekt SCSI-9 (spolu s Maximem Milyutenkem).

 

 

SCSI–9 potom obrážejí Rusko a Evropu křížem krážem a jejich živá vystoupení si budují vynikající reputaci. Namátkou: Hamburg, Varšava, Ljubljana, Madrid, Transmediale (Berlin), Pulse (Moscow), Wilsonic (Bratislava), Love Parade (Berlin), Dialog of 4 Cultures (Lodž), Subotica (Srbsko), Atény, Monegros ve Španělsku, s Richiem Hawtinem, Magdou, Troy Piercem nebo Gui Burratem.

Stejně jako živá vystoupení, i hudební produkce projektu SCSI – 9 je pověstná a vychází na prestižních, zejména německých vinyl labelech jako Trapez, Traum, Salo, Freizeitglauben, Morris Audio, Highgrade. Nejznámější je však jejich spolupráce se značkou Kompakt (a jejími sub-labely), kde vydali řadu epíček, remixů a především svoje třetí album. Od roku 2005 funguje jejich vlastní vydavatelství Pro-Tez, které si pod svá křídla vzala distribuce Kompaktu.

Antona doplní Mooris z festivalu Shotgun, Schwa z projektu Shades Of Gray a Fatty M. Těšit se můžete na speciální video projekce a mapping. Vstupné je za pouhých 90CZK pokud se zaregistrujete přes contact@beefrecords.net.

 

http://www.residentadvisor.net/dj/antonkubikov

http://www.youtube.com/watch?v=39RqHz4CRkE&feature=share

https://soundcloud.com/highwayrecords/anton-kubikov-arma-17-14-12-2013

www.beefrecords.net


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016