PARTYINFO

 

GRAPE FESTIVAL

Datum konání:
15.08.2014 - 16.08.2014
Místo konání:
Piešťany - Piešťany
DJs:
Editors, Klaxons, La Roux & Elly Jacksons, Joshua Kierkegaard G., Flux Pavilion, Gesaffelstein, Bombay Bicycle Club, Rangleklods, Wilkinson, The Feud, Palma Violets, Billy Barman, Skyline, Para, Katarzia, The Prostitutes
 
 
Slovenský Grape festival dorostl do evropských kvalit

Slovenský Grape festival, který se koná ve dnech 15.-18.srpna v Piešťanech nedaleko českých hranic, letos slaví 5.výročí a každoročně na něj jezdí také čím dál tím větší počet fanoušků z České republiky, kteří si pochvalují skvěle uspořádaný areál ale hlavně line-up na hony vzdálený tuzemským akcím, která neustále opakují ta samá jména.

 

 

Letos se na šesti podiích piešťanského letiště představí například britští Editors s nezaměnitelným vokálem Toma Smitha, Klaxons, kteří definovali vlnu new rave, dvojice La Roux se zpěvačkou Elly Jacksons, dubstepový producent a DJ Joshua Kierkegaard G. Steele, vystupujíci pod jménem Flux Pavilion, lyonský rodák Mark Levy známý jako Gesaffelstein, indie rockoví Bombay Bicycle Club, dánský taneční projekt Rangleklods, drum and bassový Dj a producent Wilkinson, rocková kapela The Feud nebo kapela Palma Violets, jejichž Best of Friends byl časopisem NME vyhlášen jako song roku 2012. Festival ale představí také spoustu slovenských i českých kapel, jako například Billy Barman, Skyline, Para, Katarzia nebo The Prostitutes.

 

 

Grape festival se však nezaměřil pouze na kvalitní line-up, ale také na lepší komfort a bezpečí návštěvníků nebo ekologii a čistotu areálu. Letos bude v areálu poprvé stan s 80 teplými sprchami a splachovacími wc, všechny kelímky budou vratné a parkovaní bude umožněno i karavanům. Kromě toho se dvoudenní festival snaží poskytnout dostatek zábavy i mimo hudební program. Fanoušci si budou moc udělat selfie na hlavním podiu, navštívit některý z workshopů, zahrát si stolní tenis nebo fotbálek či shlédnout slovenské streetballové finále.

Více info na www.grapefestival.sk a www.facebook.com/grapefest.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016