PARTYINFO

 

CJ BOLLAND MEGANIGHT

Datum konání:
17.10.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
CJ BOLLAND(BE), Makarov (CZ), B.One.K (CZ), Lamycz vs. Shimita (B2B set), Twin (+bongo players), Calbee (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
CJ Bolland Meganite už příští pátek v Pekelném Baru
V říjnu se opět do ruda roztopí pekelnej kotel

Zásluhu na tom bude mít jeden z nejpovolanějších, legendární mistr techna CJ Bolland z Belgie, který pražský Pekelný Bar poctil svou návštěvou poprvé v dubnu 2012 a tento večer se stal nezapomenutelným. Navazuje takto na úspěšnou sérii klubovek Meganite, na které letos v březnu vystoupil mistr hard techna Mario Ranieri a loni v dubnu legendární Marco Zaffarano.

 

Makarov

DJ a producent Jan Makarov. Tento rodák z Jižních Čech se dokázal v relativně krátké době vyšvihnout do line upů nejen na předních českých tanečních akcí a festivalech ,ale také i v zahraničních klubů v Německu, Chorvatsku a hraním v téměř ikonickém berlínském klubu Tresor. V současnosti je bezesporu nejproduktivnějším českým technoproducentem, vydávajícím pod svým nickem, ale spolupracující i se svým stájovým kolegou Steenem. Ale více než sáhodlouhé povídání, Vám napoví jeho hudební produkce .

 

 

 

 


B.One.K

Dalším kdo doplňuje tento nabitý line up je dj B.One.K , jehož prvopočátky v elektronické hudbě začínají jjž v roce 1996, kdy tvořil součást live formace soundsystému NSK. Od té doby vystoupil ve většině významných českých klubech , letních festivalech (Svojšice 2004, Cinda 2012, Route 333,aj.) , tanečních rádiových pořadech (Evropa 2, Radio Bonton, Radio Life, Radio Prácheň), byl promotérem mnoha klubových, venkovních, ale i rockových akcí,(Rockový Slunovrat 2008, MetalGate 2008) a je jedním z tvůrců tohoto mejdanu.



Lamycz vs. Shimita

Lamycz vs. Shimita nejsou jen sympatickým mladým párem,ale zároveň kvalitním dj duem, kterých je v Čechách poskrovnu. Kvalitní technosety, kvalitní klubovky,(My Name Is Techno) festival Svojšice, BPM Wars, aj, Hraní po boku světových techno ikon,jako jsou Mauro Picotto, Marco Bailey, Alexandr Kowalski, aj. To je pouze stručným výčtem, toho, co vše mají za sebou ,nebo spíše ještě před sebou. Ale spíše než sáhodlouhé povídání se přijďte přesvědčit na vlatní kůži,na akci CJ Bolland Meganite nás potěší svým 2 hodinovým b2b setem.


Twin

Skoro se zdá, že Jižní Čechy jsou rodištěm talentů, jelikož dj Twin , který doplňuje line up odtamtud rovněž pochází . Na taneční scéně se pohybuje již od roku 1992 a je  tvůrcem projektu Music Therapy a  menších klubovek Drum´s in da house s předními CZ dj´s . Kombinuje DJ sety s live JAM hudebníků Saxofon Rich.fd (Skyline United Heads), Bongoman Raffael, Bongoman Dunstan Drummer (London), klarinet Dušan Klainer. Mimo to  zahrál po boku světových dj´s jako jsou Spasce DJZ nebo Colin Dale. Pro tento večer si pro Vás nachystal vystoupení s živými muzikanty (bonga, konga,klarinetista).



Calbee

Sympatická djane Calbee je původem ze Slovenska a je něžnou posilou této akce. Po jejím úspěšném vystoupení na posledním díle akce Meganite po boku Maria Ranieriho si jí clubbeři opět vyžádali a je nám ctí, že bude ozdobou tohoto večera.Začátek formulářeKonec formuláře


Více info naleznete na: https://www.facebook.com/events/573396266103154/
Vstup na akci je na místě pouze 100,- Kč do 23,00 hod. Poté 200,- Kč

 
CJ Bolland zahraje v říjnu v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016