PARTYINFO

 

CJ BOLLAND MEGANIGHT

Datum konání:
17.10.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
CJ BOLLAND(BE), Makarov (CZ), B.One.K (CZ), Lamycz vs. Shimita (B2B set), Twin (+bongo players), Calbee (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
CJ Bolland Meganite už příští pátek v Pekelném Baru V říjnu se opět do ruda roztopí pekelnej kotel
CJ Bolland zahraje v říjnu v Praze

Chtěli jste ho , máte ho mít ! Autor nesmrtelných technoevergreenů jako jsou The Prophet, Desolate, Camargue, Sugar is sweeter, autor soundtracku ke kultovnímu snímku Human Traffic,  CJ Bolland,  vystoupí opět po více jak 2 letech  v oblíbeném pražském  Pekelném Baru v pátek, 17.10.2014. na dalším díle klubovky Meganite , na které letos v březnu vystoupil mistr hard techna a schranzu Mario Ranieri.

 

CJ Bolland je  bezesporu jedním z průkopníku kvalitního techno soundu , který doprovázel minimálně jednu generaci clubberů po celém světě.

Je znám nejen svou kvalitní produkcí, ale také živelnými vystoupeními a svým projektem Magnus, jenž byl loni opět obnoven a se kterým loni a letošní rok obráží velké taneční festivaly. Poslední počin, CJ Bollanda, je vlastní album s názvem 500 Euro Cocktail.

V Čechách je miláčkem publika již od konce 90.let a přelomu milénia, kdy vyprodával kluby , haly a plnil letní taneční festivaly.

Je nám tedy ctí , že opět přijal naše pozvání  a vystoupí v Říjnu v Praze.

 

 

 

 

Z naši české scény byl vybrán současný kvalitní support v čele s dj a producentem Makarovem. Tento rodák z Jižních Čech se dokázal v relativně krátké době vyšvihnout do line upů v zahraničních klubech (Německo, Chorvatsko) a také hraním v téměř ikonickém klubu Tresor. Nelze opomenout jeho již nespočet vydaných vlatních releasů a kvalitních dj setů.

Dalším kdo doplňuje tento nabitý line up je dj B.One.K , jehož prvopočátky v elektronické hudbě začínají jjž v roce 1996, kdy tvořil součást live formace soundsystému NSK. Od té doby vystoupil ve většině významných českých klubech , letních festivalech , rádiových pořadech, byl promotérem mnoha klubových, venkovních, ale i rockových akcí, a je jedním z tvůrců tohoto mejdanu.

Lamycz vs. Shimita nejsou jen sympatickým mladým párem,ale zároveň kvalitním dj duem, kterých je v Čechách poskrovnu. Kvalitní technosety, kvalitní klubovky, festival Svojšice, BPM Wars, aj, jsou pouze stručným výčtem, toho, co vše mají za sebou nebo spíše ještě před sebou. Na akci CJ Bolland Meganite nás potěší svým b2b setem.

Skoro se zdá, že Jižní Čechy jsou rodištěm talentů, jelikož dj Twin , který doplňuje line up odtamtud rovněž pochází . Na taneční scéně se pohybuje již od roku 1992 a je tvůrcem projektu Music Therapy a menších klubovek Drum´s in da house s předními CZ dj´s . Pro tento večer si pro Vás nachystal vystoupení s živými muzikanty (bonga, konga,klarinetista).

Sympatická djane Calbee je původem ze Slovenska a je něžnou posilou této akce. Po jejím úspěšném vystoupení na posledním díle akce Meganite po boku Maria Ranieriho si jí clubbeři opět vyžádali a je nám ctí, že bude ozdobou tohoto večera, takže buďte tam nebo nebuďte nikde.

Vice info k chystanému mejdanu naleznete zde:

www.pekelnejbar.cz

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016