PARTYINFO

 

CJ BOLLAND MEGANIGHT

Datum konání:
17.10.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
CJ BOLLAND(BE), Makarov (CZ), B.One.K (CZ), Lamycz vs. Shimita (B2B set), Twin (+bongo players), Calbee (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
CJ Bolland Meganite už příští pátek v Pekelném Baru

Producent elektronické hudby a remixer CJ Bolland vlastním jménem Christian Jay Bolland se narodil 18. červen 1971 ve Stockton-on-Tees... ve Velké Británii. CJ je jedním z prvních hudebních producentů, kteří podepsali smlouvu s legendární R & S records (Gent). První release pro R & S byl "Do That Dance" v roce 1989. Druhé album pro R & S měla následovat v roce 95 Electronic Highway , ale na konci roku 1994 CJ nahrávací společnost R & S opustil, aby podepsal exkluzivní dohodu na 5 následujících alb s Internal /Polygram. První z nich bylo v roce 96 The Analogue Theatre.

 

Největší popularitu mu přinesla jeho píseň Sugar Is Sweeter, která se stala hitem č.1 v USA. Bolland je také plodný remixer s dlouhým výčtem projektů se pro které tvořil, včetně Orbital, Depeche Mode, Mobyho, The Prodigy a Tori Amos. Jeho track The Prophet, se samply Willema Defoe v písni Martina Scorsese The Last Temptation of Christ, je stále mezinárodní klubový hit.

 

 

CJ styl se v průběhu let ukázal eklektický, a tento rys se silně odráží v roce 2005 v projektu Magnus. CJ spolupracoval s Tomem Barman z belgické kapely Deus v pop / danceproject Magnus.. Rocková hvězda Tom Barman (Deus) a taneční legenda CJ Bolland přišel z radikálně odlišného hudebního pozadí, ale vzali to úspěšně do nahrávacího studia v hledání společného zvuku. "Byla to podivná kombinace, ale zvuk a rytmus z alba je zcela osvěžující" uvedl CJ v několika rozhovorech. Léto je tu a jediná skladba rychle dosáhl čísla jedna v hitparádách a zůstala tam několik týdnů.


V prosinci 2006 Bolland se rozhodli jít sólo znovu . Přihlásil se belgické on-line gramofonové společnosti, The Wack Attack Barrack. CJ Bolland ve stejném roce produkoval album Pocket Revolution deus, a spolupracoval na dalších několika dalších inscenacích včetně The Glimmer Twins,, Plastyc BuddhaGarage Sauvage’s ,aj.V roce 2009 bude nové album . '"Byl jsem pracovat na novém materiálu po nějaký čas a  těším se  na turné s ním. Nemůžu se dočkat, podívejte se na reakci davu ".


Zatím CJ Bolland je zpět ve studiu s Magnus.. Nové album Magnus bude také vydáno v roce 2009.

 
V říjnu se opět do ruda roztopí pekelnej kotel CJ Bolland zahraje v říjnu v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016