PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT WARM UP

Datum konání:
25.07.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Biodan (Roxy Prague / House Elements) feat Mother@Work, Tazz (Roxy Prague / House Elements), Manio
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00 vstup: 100 CZK
 
 
Páteční 2. Patro uzavírá sérii warm-up párty na letošní Sheexy Boat

Sheexy boat party vypluje po osmé, a to letos již příští sobotu 2.8., a tak i končí série warm-up párty, kterou uzavře páteční akce v klubovně 2. Patro. Párty hudebně povedou rezidenti Sheexy Boat djs Tazz a Biodan, které doplní mimořádní hosté.

 

Pokud by někdo stále sháněl lístky na letošní Sheexy Boat, má šanci právě na této warm-up párty, kde u Tazze a Biodana budou volné lístky k dispozici. Pro upřesnění doplňujeme, že již byl odhalen kompletní lineup celé letošní boat párty, kde kromě rezidentů vystoupí legendární dvojice djs Pavel Bidlo a Loutka, které doplní německá djka Sirikit.

Opravdu mimořádným hostem, který si na warm-up párty v klubovně 2. Patro odbyde svou premiéru, bude zpěvačka Mother@Work, která bude naživo zpívat do setu dj Biodana. Tato zpěvačka není žádným nováčkem, ale několikrát jste ji mohli mimo jiné slyšet například před mnoha lety na několika Sheexy House párty, ale novodobě také nedávno na KVIFF právě s Dj Biodanem v Karlových Varech, odkud si můžete poslechnout živý záznam níže.

 

 

Dalším hostem bude Dj Manio, pro kterého je 2. Patro téměř druhý domov, a tak umí nejen v tomto klubu svým výběrovým house rozjet ten správný mejdan.

Od Dj Tazze se můžete těšit opět na pozitivní a energické house rytmy, a to od melodického deep house, přes rytmické vokály až k rozjetému tech-house.

 

 

Přijďte se tak tento pátek pobavit do krásných prostor klubovny 2. Patro a ovlivněte tak průběh této párty, která bude opět unikátní a nezapomenutelná!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016