PARTYINFO

 

TRANCEFUSION – THE LEGENDS

Datum konání:
11.10.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Karlín Hall
DJs:
Kai Tracid, Marusha, M.I.K.E. Push, Airscape, DJ Quicksilver, Talla 2XLC, Scot Project, Dave 202, Yves Deruyter, Lucca
Info:
http://www.trancefusion.cz
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Časový line-up a poslední informace k sobotní Trancefusion
Rozhovor s Airscape před Trancefusion The Legends

11 světových jmen během jedné noci, 11legend, které jsou stále aktivní na poli elektronické taneční hudby, 11 představitelů hudby, na které mnoho z nás vyrůstalo! To všechno se chystá na den 11. října 2014, kdy se Praha stane taneční metropolí Evropy pro tuto nocve znamení old school v pravém slova smyslu. Každé z těch 11ti jmen se svým způsobem nesmazatelně zapsalo do historie světové elektronické taneční hudby a věříme, že všechny návštěvníky v říjnu přenese o hezkých pár let zpátky a že všichni předvedou to nejlepší z tohoto žánru.

 

 

Oba dva jste hráli na Tracefusion Power of Elements a Johan hrál na několika Trancefusion Old School edicích. Jak se vám hrálo v Praze a co můžeme od vašeho setu za tři týdny očekávat?

Hrozně rádi hrajeme v jednom z nejhezčích evropských měst. Lidi jsou tu vždycky nadšení a plní energie.11. října můžete očekávat hodinu s některými z nejlpších klasických tracků od Airscape a možná přidámeI i několik zbrusu nových věcí ze studia!

 

Necháváte remixovat starší tracky od Airscape a všechny jsou vysoko v chartech. Remix “Physical Overdrive” od Darrena Portera a remix “L´Esperanza” od Jordana Suckleyho a Jamese Rigbyho jsou mezi top 100 na Beatportu. Co si myslíte, že je klíčem k tomuto úspěchu?

Klíčem k úspěchu je zůstat oběma nohama na zemi a být věrný kolegům, fanouškům a hlavně sobě. Originály těhto klasických tracků měli tenkrát tak velký vliv, že jsou inspirací nové generaci producentů.

 

Můžeme v nejbližší době očekávat něco nového?

Určitě! V pondělí 13. října, hned po Trancefusion The Legends nám vychází na High Contrast Recordings nový single “Manami’s Theme” (Original + Stereojackers vs. Mark Loverush Remix). Kromě toho jsme udělali oficiální remix jednoho z největších trancových klasiků. O tom vám prozradíme brzy víc.

 

Kdybyste si mohli vybrat jakéhokoliv hudebníka, se kterým byste mohli pracovat, kdo by to byl a proč?

My pracujeme s vokalisty a producenty, kteří žijou láskou k hudbě.

 

Airscape jste založili v roce 1992, to znamená před více než dvaceti lety. Měli jste mezitím několik přestávek a několik změn v obsazení. Co ale drží Airscape při životě déle než dvě desetiletí?

Všechny naše skladby mají silné melodie, které vám zůstanou v hlavě celý den. Jsou plné energie a dají se poslouchat při každé náladě.

 

Jak si myslíte, že bude trancová scéna vypadat za deset let?

Těžko říct. Trance je ve světě stále populární a jeho styl s mění a vyvíjí. Trance nikdy zcela nezmizí!

 

Kdo jsou vaše legendy?

Tiësto

Chicane

 

Chcete něco říct svým fanouškům?

Moc se těšíme, že budeme hrát na Trancefusion The Legends a už připravujeme speciální edity a skladby, které budeme hrát. Určitě to bude nezapomenutelná noc!

 
Vizualizace pro Trancefusion The Legends Rozhovor s Kai Tracid před Trancefusion The Legends Trailer k party Trancefusion The Legends Trancefusion The Legends - kompletní line up

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion – The Legends od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016