PARTYINFO

 

DOCK TOWN

Datum konání:
19.07.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Adam Cloud, Fatty M, Flesh, JB, Loutka, Luke Nova, Lumiere, Pete Walk a Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100 Kč
 
 
Dock Town Open Air v sobotu na Štvanici

Léto vždy bylo, je a bude obdobím, kdy party people opouští kluby a navštěvují všemožné letní akce a open airy. Jedna část návštěvníků těchto akcí preferuje denní akce a ta druhá spíše akce, které se konají v noci. Abychom tedy zaujali a oslovili obě uvedené skupiny lidí, rozhodl se náš projekt CODE pro vás připravit naprosto jedinečný open air, a to jak svým konceptem, tak jeho umístěním.

 

Dne 19.7.2014 se uskuteční první díl open airu DOCK TOWN. Pro jeho umístění jsme zvolili pražský ostrov Štvanice, který je prakticky v samém centru Prahy a svým uspořádáním skvěle vyhovuje záměru pořádat letní taneční party. Ostrov disponuje spoustou zeleně a primárně také největším skate a in line parkem v Praze – Mystic Skate Park. Start akce je v 16 hodin a konec bude v 5 hodin ráno.

Čeká vás tedy 13 hodin hudby, zábavy, sportu, dobrého jídla a pití a věříme, že i sluníčka a pohody. Skate Park bude přístupný i návštěvníkům akce a to v čase od 16 do 21 hodin. Samozřejmostí bude skvěle ozvučená a osvětlená taneční plocha pro více jak 300 návštěvníků. O jídlo a pití se postará firma Catering Praha – všeho bude dost a kvalita je zaručena.

 

 

První díl této akce se hudebně ponese v rytmech tech house a deep house. O přísun beatů v tomto žánru se postarají přední čeští djs v následujícím složení, které jsme se snažili vytvořit tak, aby měl každý možnost si vybrat svého favorita, nebo favority.

Na akci vystoupí: Adam Cloud, Fatty M, Flesh, JB, Loutka, Luke Nova, Lumiere, Pete Walk a Peter Costa.

Jak je podle uvedených jmen vidět, bude to rozhodně parádní hudební zážitek.

Věříme, že vás DOCK TOWN zaujme a osloví. Záměrem našeho projektu CODE je dělat akce pro vás všechny, kteří máte taneční scénu rádi a společně dokázat, že hudba je nejlepší kultura a že nás baví.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016