PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.07.2014 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Layup (Endless Illusion), Raphael Kosmos (Endless Illusion)
Popis:
start 20:00, vstup: zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged s návštěvou z Endless Illusion

Tak jak? Dovolená stále v nedohlednu a vy kolegům tak trochu závidíte (i přesto, že se to nemá) jejich bronzové opálení, všechny ty zážitky i ono nadšení a energii, které si jako bonus z dalekých cest přivezli?! Nic není ztraceno a ani pravověrný Pražák, který hned tak paty do světa nevytáhne, nemusí přijít zkrátka… Spoustu sladkých zážitků u sladké vody totiž zažijete i na té nejznámější párty lodi v matičce stověžaté a pokud se dobře zaposloucháte do prvotřídní selekce, která bude proudit do vašich uší, pak ten hudební svět s námi také procestujete křížem krážem! Kteří tři hráči pevně sevřou kormidlo House boatu U Bukanýra ve čtvrtek 24. července a to zcela bez červenání, uzardění a rozpaků?

 

Jako první tak krátce po osmé večer učiní již dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda. Ten první nedá ani v roce 2014 na asfaltové dvanáctipalcové kotouče dopustit, ten druhý je pokaždé svým hlasem k úplné dokonalosti potáhne sametem. Tentokrát však budou oba jako utržení z řetězu a nu disco a deep house, v němž se před časem zhlédli, dobrovolně vymění na celé tři dlouhé hodiny za acid house a tech-house selekci. Budou k tomu mít vážný důvod... Rádi by připravili ideální warm-up pro své další spoluhráče, kterými se stanou majitelé labelu, hudebního blogu a promotéři s vytříbeným vkusem. Uskupení Endless Illusion začnou krátce po jedenácté vzorně reprezentovat producent Layup a Raphael Kosmos. Nad parketem tak okamžitě zavoní Detroit a Amsterdam, house vystřídá techno a i ta nejmenší disco koule teď bude chtít odrazit všechny ty vesmírné záblesky kolem… Před příchodem si raději zkontrolujte, zda je vaše hlava usazena stále na stejném místě – je totiž docela možné, že si ji v průběhu večera o pár závitů vykroutíte. Ano, tahle story bude zcela nad lidské chápání, vážení!

Léto, dobrá muzika, sladké nicnedělání, čtvrteční pohoda, šplouchání vln – opět ideální meeting point pro všechny ty, kteří se tááák dlouho neviděli a nechtějí se na téhle palubě mačkat tak jako o víkendech. Navíc nezapomeňte – i kručící žaludky budou o patro výše uspokojeny. Gril je rozpálen, na něm se pečou všechny ty dobroty a voní to a voní široko daleko. Dejte si to spolu s námi a s úsměvem a dobrou náladou k tomu. Nic víc už vážně nepotřebujete...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. srpna 2014 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Rescue aka Duplo (Pure Rhythm) a Abu (Bass Trap).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016