PARTYINFO

 

LET IT ROLL WARM UP

Datum konání:
26.07.2014 - sobota
Místo konání:
Žďár nad Sázavou - Angels Music Club
DJs:
Pixie, Lee Meow, Sewwa, Emzac
 
 
Let It Roll míří na Vysočinu

Let It Roll je na scéně od roku 2003 a každoročně roste jeho návštěvnost. Přelomovým se stal rok 2008, kdy se kromě vyprodané halovky v Chiraně uskutečnil i první open air festival. Dnes je Let It Roll největším elektronickým festivalem v ČR s návštěvností téměř 15 000 návštěvníků.

 

Právě Let It Roll míří za vámi, konkrétně do Žďáru nad Sázavou, v podobě Warm Up Párty. Ta se uskuteční v Angels Music Clubu, dne 26.7., start akce je v 21.hod. A na koho se můžete těšit? Jako hlavní hvězda večera přijmul pozvání DJ PIXIE, který neodmyslitelně k tomuto festivalu patří. Dnes patří mezi přední osobnosti DnB scény v ČR, má za sebou nespočet hraní po klubech a festivalech jak u nás, tak v zahraničí, kde je velmi žádaným. O jeho kvalitách svědčí i to, že se svými sety patří mezi nejstahovanější DnB DJe u nás.
Jako další na akci vystoupí slečna DJka LEE MEOW, která patří mezi místní DJské matadory a je na akcích velmi žádaná díky svým energetickým setům. I ona má za sebou mnoho zkušeností z hraní na akcích po celé republice a své publikum vždy dokáže dostat do varu.

Vystoupí zde také duo místních DJů SEWWA a EMZAC, kteří patří, dle oblíbenosti svých posluchačů, mezi velmi nadané DJe, díky čemuž se dostali do podvědomí mnoha fanouškům drum and bassu. Díky svým kvalitám, kterých si všimli ostatní promotéři, byli vyžádáni na několik letošních letních festivalů, kde je můžete slyšet hrát jejich nekomrpomisní a tvrdé DnB sety.

Angels Music Club umožnil začínajícím Djům zahrát si na této párty také, proto vytvořil DJ CONTEST, díky kterému si i začínající DJ může zahrát na akci, kde vystoupí PIXIE a třeba tak rozjet svojí kariéru v djingu. Informace o kontestu na emailu: angelsmusicclubzr@gmail.com.


Veškeré informace o akci naleznete na facebooku klubu: www.facebook.com/AngelsMusicClub

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016