PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
11.07.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
TAZZ & BIODAN, Sirikit, Donovan
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Sheexy Boat warm-up párty s hostem z Mexika

Letošní Sheexy Boat párty, která každoročně zahajuje další rok pravidelného mejdanu Sheexy House v Chapeau Rouge, se nezadržitelně blíží, a tak již tento pátek proběhne první z warm-up párty v domácím klubu, a to s hostem z Mexica, kterým je dj a producent Donovan.

 

Donovan, známý také pod nickem Bastard Love, není mezi českým publikem žádným nováčkem, neboť již v minulosti jste ho mohli několikrát slyšet v různých klubech po Praze i na Sheexy House. Donovan je charakteristický svým originálním pojetím a výběrem deep až tech-house tracků, do kterých občas naživo přidává své vlastní vokály. Mimo to je velmi aktivní ve své producentské tvorbě a může se pochlubit remixérským angažmá pro tom světové house djs.

 

 

Zároveň odkrýváme další djské jméno z lineupu na letošní Sheexy Boat, kterým je německá djka Sirikit, která v ČR také není poprvé. Mohli jste ji slyšet již v roce 2012 v Roxy či na Vlnách na Bukanýru. Sirikit patří mezi klasické djky reprezentující německý underground tech-house s výběrem energickým tracků. Všechny lístky na Sheexy Boat byly opět během dvou dnů vyprodány, a tak pokud máte zájem si o možnost zakoupení dvou rezervovaných lístků zasoutěžit, stavte se na párty za rezidentními djs a dozvíte se jak :)

 

 

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, v jejich oblíbeném back2back setu, kde se oba budou předhánět v tom, co se 4 kanály umí předvést :)

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Rave`N`Riot, kde vystoupí R¨N¨B djs Sn3hura, VirCZ a další, a na horním baru zahrají Bastard djs z Radia 1.

 

Tak přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je na párty zdarma.

 

https://soundcloud.com/donoband

http://www.djdonovan.com/

https://soundcloud.com/sirikit

https://www.facebook.com/SIRIKITdjane/info

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016