PARTYINFO

 

TIMBER TIMBRE

Datum konání:
31.10.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
Live:
Timber Timbre
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Konec října v Praze přívítá kanadský projekt Timber Timber

Pražské Chapeau Rouge bude mít tu čest přivítat kanadský folkový projekt Timber Timbre vůbec poprvé v České republice! Sympaticky plynoucí večer fanoušky čeká 31. října. Vstupenky od 9. července v prodeji v síti Ticketpro nebo skrze facebookové aplikace promotéra Fource Entertainment.

 

 

Timber Timbre je folkovo-experimentální trio Taylora Kirka, Simona Trottiera a Miky Posen. Název kapely pochází z dob brzkých nahrávek, které se natáčely v roubeném srubu v ontarijských lesích. Kapela má na kontě již pět alb, poslední z nich, Hot Dreams, bylo vydáno v dubnu letošního roku. Podle nadšené recenze britského Guardianu deska zní jako soundtrack westernu natočeného Davidem Lynchem. Tamní kritik Jon Dennis dává albu hned 5 hvězdiček - a nejen to, frontmana kapely Kirka srovnává rovnou s Royem Orbisonem. Pravdou zůstává, že Kirkův hlas v sobě má něco poutavě tajemného: někteří v něm slyší Nicka Cavea, jiní Elvise nebo Johnnyho Cashe. V tvorbě této kanadské trojice se zrcadlí jisté vlivy kinematografie, hororu a ztracené duše - to vše odvážně zabalené do balíčku bluesově experimentálního folku.

 

 

Hudbu Timber Timbre jste mohli - kromě jejich alb - slyšet také v některém ze současných seriálů (objevili se např. v Breaking Bad) a filmů. Už bylo dost poslouchání nahrávek - je na čase zažít si tyhle experimentátory se strašidelně podmanivým folkem na vlastní oči a uši!

 

 

Doražte 31.10. do pražského klubu Chapeau Rouge - vstupenky seženete od 9.7. v síti Ticketpro a nebo na Facebooku Fource Entertainment.

 

Oficiální web: http://www.timbertimbre.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016