PARTYINFO

 

MAYDAN 2014

Datum konání:
25.07.2014 - 27.07.2014
Místo konání:
Miletín - Autokemp Na Vyhlídce
DJs:
Igor Pataky (CZ), Dolph (Dora CZ), Rafael T. (Dora CZ), Detrik (CZ), Felix Tom (CZ), Waxwork (CZ), Fixxi (CZ) a další
Live:
Ketan with Band (CZ/BLR/USA)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 60 / 100 Kč, zdarma
 
 
Maydan 2014 - speciální relaxačně ozdravný pobyt na Jičínsku

Pokud jste již unavení z každodenního shonu a budete se o víkendu 25. – 27. 7. 2014 pohybovat na Jičínsku, konkrétně pár kilometrů od Dvora Králové ve městečku Miletín, naplánujte si zastávku i na víkendovém open airu Maydan 2014 v režii kluků z dua Dora DJs...

 

Na Vyhlídce, jak se Miletínské místo konání open airu jmenuje, se můžete těšit na páteční i sobotní večerní hudební program, který bude ladit do skvěle řešeného a čistého prostoru kempu Na Vyhlídce plného zeleně, chatiček, nekonečných travnatých ploch, kvalitních barů a především velkého koupaliště.

Maydan

Na oba večery si pro Vás organizátoři připravili hudebně zajímavý program, o který se postará sedm DJs a mnoho jejich hostů, kteří budou od brzkých večerních hodin zpříjemňovat atmosféru, jistě horkého dne u koupaliště, svými sety plného deep, tech, latino a funky house music.

Dora DJs

Již kromě zmiňovaných Dora DJs, jimiž jsou stálice pražské club-bar scény Rafael T. a Dolph, přijala pozvání i mezinárodní partička Ketan with Band!, která v čele s pražským DJ Ketanem představí svoje energické DJ-live vystoupení s hudebníky a perkusisty. Další skvělé jméno lineupu je legenda české a slovenské taneční scény, člověk, co již v roce 1998 roztáčel desky na festivalech jako Cosmic Trip a řadě dalších zásadních a nezapomenutelných akcích, DJ, který se objevil po boku řady světových DJských star, Igor Pataky. Lineup dále doplní neméně úspěšný DJ Detrik, který se svými DJskými projekty baví tisíce lidí a hraje po celém světě. Na Maydan dorazí také talentovaní a skvělí DJs jako Felix Tom, Fixxy, Waxwork a nesmí chybět hosté, kteří se postarají o support v odpoledních hodinách.

Detrik

Kemp na Vyhlídce, který bude hostit akci takovéhoto ražení poprvé, je ideální místo pro aktivně strávený víkend. Kromě velkého koupaliště a mnoha chatiček a bungalovů, disponuje také velkými travnatými plochami, které vybízí k letním hrátkám, relaxu a poslechu skvělých setů vystupujících DJs. V dopoledních hodinách můžete vyrazit do přírody, nebo do Safari parku do Dvora Králové a mnoha dalších atraktivních míst.

Ketan

Hudební program je připraven na páteční i sobotní den od 18:00. Do této doby budou další hosté ladit lounge music a různorodou hudbu k navození klidné letní atmosféry. Poté se již rozjede Maydan na plné obrátky. Kromě denního koupání v čistém umělém koupališti pro vás bude připraven arzenál chutných pokrmů z grilu, ledově vychlazené pití, stanové městečko, bungalovy a krásná okolní příroda.

Pro přesné informace, jak se k nám dostat, použijte plánovač trasy na mapách, případně webové stránky kempu.

Pokud vás zajímá více o vystupujících DJs, chcete si poslechnout jejich sety, kouknout na videa, přečíst si jejich historii, současnost, zde jsou jejich webové stránky:

Igor Pataky

Ketan with Band!

Detrik


Dora DJs

Pro kompletní informace o celém open airu klikněte na facebook událost.

Dozvíte se tam také, jak jít na akci zdarma a další praktické informace k celému open airu.

Těšíme se na vás

DORA DJS

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016