PARTYINFO

 

KOM!KS

Datum konání:
25.07.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Podnik
DJs:
Patrick Topping (Hot Creations, UK), Schwa, Lumiere, Fatty M, Oli_N, Endless Illusion djs, Alexandr Aniška, Patrick
Live:
Tomáš Němec, Martin Poš, Přemek Novák, Yudoe, Silver, Close, Seim, Drol
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Aftermovie z warehouse party Kom!ks 2 Videopozvánka na zítřejší warehouse party Kom!ks Na party Kom!iks se představí pětice writerů a graffiti umělců Současné umění bude nedílnou součástí warehouse party Kom!ks Patrick Topping bude hlavním hostem warehouse party Kom!ks
Druhý díl warehouse party Komiks se blíží

Druhý díl warehouse party Komiks se uskuteční v pátek 25. července v Praze v prostorách Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Denní program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod jak v prostorách známé galerie Chemistry, tak venku na ulici formou open-air happeningu. To vše jen 3 minuty chůze od metra Vltavská.

 

Večerní a noční program se ponese v duchu nejkvalitnějšího undergroundového housu a techna s velkým důrazem na vjing, videomapping a světelné instalace. Určitě si nenechte ujít příští Komiks, na který si djové Lumiere, Schwa a Fatty M pozvali objev roku ze stáje Hot Creations! Jména umělců, djů a vjů budeme postupně odtajňovat. Předprodej spustíme příští týden. Mezitím se nalaďte na tu správnou vlnu videem z posledního Komiksu:

 

 

Podporuje: Desperados, Club Mate, Fentimans a Beef records

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016