PARTYINFO

 

GRAND OPENNING

Datum konání:
20.06.2014 - 21.06.2014
Místo konání:
Doksy - Bílý Kámen
DJs:
Gonzalez, Richie, Mio
 
 
Line up zítřejšího mejdanu v Microně doplní DJ Lucas Hulan
Disco Bílý Kámen zve partypeople na Grand Openning

Česká Ibiza opět otevírá své brány a pro partypeople si na tento víkend připravila dva exkluzivní eventy, na nichž se představí dlouholetý rezident Bílého Kamene – Gonzalez a jeho hosté, kterými jsou Richie a Mio.

 

Atmosféra eventů na Máchově Jezeře a zejména v prostorách legendárního Disco Bílý Kámen je vždy strhující a své příznivce má tento podnik nejen mezi clubbery v České republice, ale také v zahraničí. Během několika let se zde za mixážním pultem představila více jak stovka dj’s z řad domácí djské a producentské špičky a talentů nastupující generace.

Již tento víkend se opět otevřou brány tohoto podniku a vy si tak můžete užít dva jedinečné eventy, na které budete dlouho vzpomínat.

V pátek 20.6. se můžete těšit na akci s názvem See you soon, na níž se představí již zmiňovaný rezident Gonzalez a jeho host Richie, jehož osobitý sound je ke slyšení v předních klubech po celé České republice a jeho vystoupení je zárukou kvality a skvělé zábavy.

Sobota 21.6. bude ve znamení dalšího večírku s názvem Wake Up, kde se kromě Gonzaleze představí talentovaný Mio, který vystoupil například po boku Laidback Luka, Michaela Buriana nebo skupiny Safri Duo.

Kompletní informace o aktivitách a programu Disco Bílý Kámen naleznete na https://www.facebook.com/DiscoBilyKamen?fref=ts

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016