PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
27.06.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Josef Sedloň & Dan Cooley, DFRNT (Echodub/cut, UK)
Popis:
start: 22:00, vstup: 150,- Kč, dívky/ženy do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 00:30 Dan Cooley
00:30 - 02:30 DFRNT
02:30 - ??:?? Josef Sedloň
 
 
DFRNT dnes večer v klubu Radost FX na One Night!
Červnovým hostem One Night! producent DFRNT

Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 a postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Adam Freeland, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man nebo Andre Lodemann. One Night! neopomněla ani na domácí talentované producenty v čele s držitelem ceny Anděla - Jakubem Holovským aka Kubatkem.

 

DFRNT

Na její červnovou edici si residenti Josef Sedloň a Dan Walterstein aka Dan Cooley pozvali skotského DJe a producenta se současným zvukem tzv. bass music, který je tajemně skryt za zkratkou DFRNT. Vlastním jménem Alex Cowles už září na klubové scéně velmi silným světlem a svými hutnými basy rozvibrovává sound systémy po celém světě. Talentovaný DFRNT, který si respekt svých kolegů i kritiky vydobyl po několika málo letech, se aktuálně stará o chod hned dvou labelů, vydavatelství Echodub a také cut recordings, které vydávají nové talenty na poli současné elektroniky.

DFRNT

Poslední červnový pátek ho konečně čeká premiérové vystoupení i u nás v klubu Radost FX na večírku R1, One Night! a vy se tak na vlastní kůži můžete přesvědčit, co to je pravá současná britská bass house music. Přejeme příjemný zážitek a hlavně radost z čerstvého zvuku!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016