PARTYINFO

 

TOWER STARTS SUMMER

Datum konání:
20.06.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - žižkovská TV věž
DJs:
HUCKLEBERRY FINN (LONDON/UK), MILAN KROUTIL (Terminal B), PETER NEW (TMPcrew), JOSE MADEIRA
Info:
http://www.towerpark.cz
Popis:
VSTUP: OBSERVATOŘ - ZDARMA OBLACA BAR - 200,-CZK
 
 
Tower Starts Summer v pátek na Žižkovském vysílači

Tower Park Praha je jedinečný komplex zahrnující Miminoo garden restaurant s minigolfovým hřištěm světového formátu a zahradou, vlajkovou loď komplexu Oblaca restaurant a bar. Kompletní nabídku doplňuje luxusní hotelové apartmá One Room Hotel a pro zamilované páry svatba v oblacích.

 

Tato unikátní sestava je silným argumentem, proč se nechat zlákat k návštěvě této dominanty Prahy. U nás budete vždy nad věcí s krásným výhledem za každého počasí.


Dlouho připravovanou novinkou, která přinese kulturu a zábavu do vysílače, je projekt TOWER MUSIC PARK. Jedinečný koncept kulturních, společenských a hudebních akcí v Žižkovské televizní věži. Observatoř v nejvyšším patře se promění víkendově v Tower Music Park, tři vzájemně propojené kapsle jsou schopny pojmout větší události, můžete se těšit na kvalitně ozvučenou stage, bar a odpočinkovou Lounge.


Pravidelnými hosty pátečních a sobotních večerů Oblaca baru budou nejznámější umělci české a světové scény. Sezonu zahajujeme již první letní noc 20. června 2014.

Hlavním hostem párty bude Huckleberry Finn (London/UK) , jeden z nejsympatičtějších djů světové scény, producent, majitel vydavatelství, moderátor radioshow, ale hlavně především neskutečný a energií nabitý bavič.

Dalším bodem večera bude noční prezentace týmu Alexe Dowise, příběh malovaný světlem na UV plátno 2x3metry. Malování touto technikou si můžete vyzkoušet rámci workshopu v kapsli longue.

Atmosféra nevšedního večera bude na závěr umocněna východem slunce z Oblaca perspektivy.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016