PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.06.2014 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Nika77 (techno.cz), Elad (Israel)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged s acid a tech house nadílkou

Tak jak? Léto budiž pochváleno, řekl by klasik a my budeme samozřejmě ochotně přizvukovat! Před pár dny to podle kalendáře vypuklo a my už za ta léta dobře víme, že jediným místem, kde se dá ta horká výheň v matičce stověžaté přežít, je ona nádherná Smetanova řeka. A když vám na ní hraje dobrá muzika, pak není, prostě není, nic lepšího pod tím rozpáleným sluncem… Další edice párty Unplugged se na House boatu U Bukanýra uskuteční 26. června krátce po deváté večer a také vy byste u toho rozhodně neměli chybět. Zvlášť, když si na té nejznámější párty lodi můžete užívat již také druhé paluby. V jakém složení na kapitánský můstek postupně nastoupí čtyřčlenná posádka tentokrát?

 

Zvyk je prý železná košile a tak i tentokrát nejexperimentálnější párty na lodi odstartuje již dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda. První z nich stále nedá na kouzlo vinylu dopustit a pídí se napříč žánry po těch NEJ skladbách, do nichž mu ten druhý pokaždé ještě otiskne zcela nezaměnitelný vokální part. Spolu je to baví, spolu jim to sluší a pro další velký čtvrtek se oba rozhodli pro speciální tech house a acid house selekci. Zostra budeme pokračovat také krátce po jedenácté a naším vzácným hostem bude izraelský DJ Elad. Osud ho zavál před časem do Prahy, také on gramofony miluje a přestože Izrael proslul především psytrance a progressive house producenty, on to má trochu jinak... Co přesně se tedy na slipmatech roztočí? Duševně i fyzicky se připravte na jedinečný ghetto trip hip acid dub set! :) Finále bude patřit naší techno královně, která však dávno nehraje pouze tento styl a speciálně na Bukanýru rok co rok potěší svým tech-house příběhem s precizními mixy. Dámy a pánové, Nika77 vám udělá dobře!



Červnová párty Unplugged se i tentokrát postará o to, abyste z místa činu na kutě neodešli s prázdnou, ale naopak s dobrou náladou a s notně protaženým tělem... Čeká vás velmi pestrý večírek, kde se důraz klade na atmosféru a experimenty všech zúčastněných. Vy sami přitom můžete směle experimentovat i o patro výše při výběru grilovaných dobrot a míchaných koktejlů. Tak co si dáte u nás v tropech?! Když nejde ti tanec, houpat se zkus!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. července 2014 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Layup (Endless Illusion) a Raphael Kosmos (Endless Illusion).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016