PARTYINFO

 

POLYGON PRESENTS RØDHÅD

Datum konání:
13.06.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Rødhåd (DE), em ju es aj si, FRFR, JKB, Sinnan, von Reis
Live:
Binar
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 190/250
 
 
V pražské Meet Factory vystoupí Rødhåd

V pátek 13. 6. 2014 vystoupí v pražské MeetFactory Rødhåd -  jeden z nejprogresivnějších techno djů dnešní doby, rezident berlínského Berghainu  a zakladatel labelu Dystopian.

 

Rødhådovi se pro jeho zevnějšek a tvrdý styl s nadsázkou přezdívá „techno viking“. Narodil se v Berlíně, kde začínal v 90. letech pořádáním malých open air akcí na předměstí. Díky těmto zkušenostem vznikla v roce 2009 klubová noc Dystopian. Talent nezůstal dlouho bez zasloužené odezvy a vzápětí jej v roce 2010 pozval slavný klub Berghain, aby zde působil pravidelně jako rezident. Od té chvíle dostával pozvání do nejlepších techno klubů, za všechny třeba Trow v Amsterdamu nebo Rex Club v Paříži. To bylo podnětem pro založení vlastního labelu Dystopian, který se kvalitou, nikoliv kvantitou, ihned zapsal do historie německé techno kultury.

 

 

Pod jeho releasy a remixy jsou kromě Dystopian podepsána také vydavatelství jako Token, Semantica Records nebo Cocoon Recordings. Jeho sety jsou několikahodinové, bravurně se pohybuje napříč všemi styly techna, zároveň umí nadstandardně vnímat dav a rozhodně ho nenechává oddychnout.

V Praze vystoupí v rámci klubové noci POLYGON a Rødhåd je již třetí zástupce labelu Dystopian, který se pod touto klubovkou představí pražskému publiku . V únoru vše začalo live setem producenta Recondita, v květnu pokračovalo tříhodinovým setem nadějného benjamina  Alexe.Do  a logickým vyvrcholením je červnová temná techno nálož od Rødhåda. Jako doprovod zahrají djs a producenti z POLYGON crew.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016