PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
07.06.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mr. Ultrafino (ultrafino.net), Chochácz, Michael V. (J.A.R., radio Color)
Live:
Dudu Morais (Brasil)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Otevíráme již ve 21.00 hod., hrajeme od 22:00 hod.
 
 
Narozeninová Fúze v sobotu U Bukanýra

FÚZE – to je pravidelná funky, jazz, groovy akce pořádaná na houseboatu U Bukanýra. V sobotu 7. června oslaví již dlouhých sedm let svého konání. K tomuto výročí jsme si pozvali velmi speciálního hosta – jako Dj vám zahraje Michael V. aka Vrtulník, jeden ze zakladatelů legendární české funkové kapely J.A.R.

 

Toho jako vždy doplní svými sety rezidenti této akce djs Chochácz a Mr. Ultrafino. Můžete se těšit na večírek plný stylů, které vám budeme servírovat až do ranních hodin.

Michael V. (přezdívaný Vrtulník) je DJ, rapper, funky speaker a svérázný komik, známý jako zakladatel legendárních J.A.R., vítěz Mistrovství ČSR v rapu, moderátor hitparád Becherovka 15 Dance či Paegas Twist Top 10 nebo pořadů Horečka páteční noci / Díky Bohu je pátek, v 90.letech i celkem populární díky televizi Nova (viz.pořady Klipy Klepy nebo i Eso), nebo TV Prima, kde oslovil spoustu fanoušků svým hudebně-komediálním Runway party. Dnes scénárista, producent a moderátor pořadu Svět podle Michaela, vysílaného každý všední den od 7hodin a v repríze od 13h na Radiu Color (Praha 90.7 a Brno 99.4) a na Radiu Sázava (Střední Čechy 89.3 a Frýdek Místek 90.6).



Mr. Ultrafino: http://www.ultrafino.net/

Chochácz: http://www.myspace.com/djchochacz



Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016