PARTYINFO

 

XX-HOUSE

Datum konání:
20.06.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
SASSE (DE) - Moodmusic Records, Alex Neivel (RU) - Just Like That Music, Cadilaxx (GR) - Ecentric Music
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:30 vstup na obě stage 60kč
 
 
DJ Sasse bude hlavním hostem 20. výročí XX-House

V pátek 20.6. se pro všechny underground party fanoušky XX-House opět otevřou brány Paláce Akropolis. Tentokrát Ec3ntric Music přináší svým xx-fandům speciálního hosta z Berlína, kterým je DJ Sasse. Dále, k oslavení 20tého výročí této klubovky, jsme se rozhodli pouze pro symbolické vstupné 60kč. Jako vždy podpoříme atmosféru přidáním druhého kvalitního soundsystému, takže vám neunikne jediný takt a videoprojekcí, co okoření barvy noci. Nášeho talentovaného hosta dodpoří dva místní DJs Alex Neivel z Just Like That Music a zakladatel party Cadilaxx z Ec3ntric Music.

 

 

ALEX NEIVEL

22:00 odstrartujeme s Alexem, který je jedním z našich nejoblíbenějších pravidelných hostů na XX -House. Kromě několika úspěšných vydání a remixů které známe pod Alex aka Alex Douche, je to druhá polovička Pražského oblíbeného dua Just Like That Music, založeného s Pat Heartem, pořádajíciho skělé pravidelné party v Housboatu U Bukanýra. Pravidělně si můžete užít jeho sety v LeClanu.

https://soundcloud.com/alexneivel

https://www.facebook.com/neivelalex

https://soundcloud.com/justlikethatmusic

 

 

SASSE

Náš hlavní host Freestyle Man aka Sasse převezme mix po 00:00 a odehraje tří hodinový set. Sasse za posledních 20 let produkoval a psal hudbu pod různými pseudonymy. Spolupracoval s různými umělci, jako Hot Lunch se studiovým partnerem Ewanem Pearsonem, elektro projekt Mr Negative s Holmarem Filipsonem z Thugfucker Fame, spolupracoval s Henrikem Schwarzem na Nedělní Hudbě, nebo Moodmusic, plus další nespočet produkcí a remixů dělal bud’ jako Sasse nebo pod jeho alter egem Freestyle Man. Tvoří pro labely jako Pokerflat, Bedrock, Save The Black Beauty, Audiomatique Recordings a NoFitstate. Úspěch ho provezl po celém světě, kde reprezentuje svůj precizní dj styl a zvuk jeho labelu Moodmusic.

 

Celý rozhovor se Sassem najdete zde : http://www.techno.cz/rozhovor/45564/dj-sasse-v-rozhovoru-k-party-xx-house

https://www.facebook.com/sasseofficial

http://www.moodmusicrecords.com/artists/sasse-aka-freestyle-man/

http://www.moodmusicrecords.com/

http://www.beatport.com/artist/sasse/9111

https://soundcloud.com/sasse

 

 

CADILAXX

Okolo 03:30 ráno bude hrát set zakladatel Ec3ntric Music a XX-House party, Řecký producent a DJ Cadilaxx. Usazený na scéně s tisíci následovníky z celého světa, zahraje čerstvé basy, které opět zvednou taneční parket, znichž některé budou jeho nepublikované nějnovější produkce. Můžeme od něj očekávat jen skvělý živý mix plný housových, tech housových, techno a deep skladeb.

https://www.facebook.com/cadilaxx

http://soundcloud.com/e-centric

http://dj.beatport.com/cadilaxx

 

LINE UP :

22:00 - 00:00 ALEX NEIVEL (RU)

00:00 - 03:00 SASSE (DE)

03:30 - 06:00 CADILAXX (GR)

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016