PARTYINFO

 

BLUE LOUNGE OPEN PARTY

Datum konání:
06.06.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Podolka Yacht Klub
DJs:
Cubik, Roman Rosi, Kaik, Slater
 
 
Nová sezona série Blue Lounge bude zahájena tento pátek

Nechceme znít nabubřele, ale Restaurace Podolka, která si trůní nad Vltavou v jejím ohybu přímo pod Vyšehradem, je opravdu jedno z nejhezčích míst, kde se dá v Praze přes léto být. A protože věříme, že když místo a hudba táhnou za jeden provaz, je na povedený čas zaděláno, připravili jsme i na letošní léto do Podolky seriál akcí Blue Lounge, které chtějí v tomto směru z léta vytřískat to nejlepší.

 
Pro ty, kdo nemohli vloni přijít ani jednou (škoda!), zde nabízíme základní info. Stejně jako v loňském roce spojujeme síly - kvarteto Bluesound DJs a DJ Cubik - a chystáme celkem 8 událostí. Všechny na horní terase Restaurace Podolka, se začátkem v odpoledních hodinách, s hudbou klidnou, barevnou a letní. Přes teplé odpoledne se za podpory výtečné kuchyně prolenošíme k večeru, kdy barmani začnou předvádět zásobenost baru a hudba začne vybízet k vlnění. Zbytek noci pak bude patřit letnímu mejdanu - na čerstvém vzduchu a s energií, která je tomuhle času tou nejvlastnější.

Pro letošní sezonu jsme si zároveň nachystali novinku v podobě pozvaných hostů - na každém díle Blue Lounge zahraje host, který byl pečlivě vybrán z mnoha těch, kterým fandíme. Během jednoho léta se bohužel nemůže dostat na všechny, kdo by mohli být tou letní září nad Vltavou, ale už teď můžeme slíbit, že se můžete těšit na tyto hráče:

Slater
Roman Rai
Lumiere
IM Cyber
Tibi
Schwa

Znáte, víte - kvalita prověřena nejednou probdělou nocí. V Podolce však premiérově a na to jsme hrdí...

Nezbývá než vás pozvat na zahajovací Blue Lounge této sezony, který se uskuteční v pátek 6.6. a na kterém vystoupí náš kamarád a světem protřelý mazák DJ Slater. Konkrétně Michal si nás získal svojí profesionalitou, která je z jeho setů cítit a šířkou hudebního záběru, který je schopný obsáhnout. A kdo navíc slyšel jeho set na Sheexy Boat 2013, může potvrdit, že letní mejdan dokáže podmazat neuvěřitelným způsobem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016