PARTYINFO

 

SHADES OF GRAY LIVE

Datum konání:
07.06.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Cafe Neustadt
DJs:
Fatty M, Felix!, Schwa
Live:
Shades Of Gray live
 
 
Shades Of Gray live v sobotu v Cafe Neustadt

V sobotu 7. června se v Cafe Neustadt představí duo Shades Of Gray. Česko-australská dvojka Shades of Gray (Michal Růžička a Nick West) se po dlouhé době opět sešla na jedné polokouli. Na začátku dubna totiž vydala své druhé album „Unlock The Rhythm“ a nyní přišel čas vyrazit s ním do světa. Letadla s těmihle producenty chytré house music zamíří do Bruselu, do Londýna a do Berlína, několikrát vystoupí Shades of Gray v Čechách a na Slovensku.

 

 

Mimo Shades Of Gray se můžete těšit na dje Fatty M, Felix! a Schwa. Nebudou chybět videoprojekce a nabušený zvuk od Funktion 1! Vstup bude do půlnoci za pouhých 90CZK pro návštěvníky, kteří se zaregistrují přes email contact@beefrecords.net a nebo si zakoupí lístek v Disko Večerce /(Dačického 8ě, Praha 4).

Fleda v Brně, Cafe Neustadt v Praze a Soundfeer festival (80km jižně od Prahy) jsou jediná místa kde se tento rok představí Shades Of Gray se svojí Live show.  Kluci budou hrát pouze svoje skladby za použití nejrůznějšího hardwaru, bicích a efektů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016