PARTYINFO

 

VANDIT NIGHT!

Datum konání:
12.12.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Forum
DJs:
PAUL VAN DYK (DE), BEN NICKY (UK), JORDAN SUCKLEY (UK), MAARTEN DE JONG (NL), STEFAN DABRUCK (DE), WOODY VAN EYDEN (NL), MICHAEL BURIAN (CZ), THOMAS COASTLINE (CZ)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Line up pro Vandit Night je kompletní

Citadela & Trancefusion spojily síly a nastartují předvánoční sezónu velkou peckou. V pátek 12. prosince uvádíme jedinečnou párty legendárního producenta Paula van Dyka ve Foru Karlín v Praze! Představujeme Vám kompletní umělecké obsazení.

 

PAUL VAN DYK

Slavný DJ a producent Paul van Dyk, který se po dlouhá léta drží na špičce světové elektronické taneční hudby, zamíří do Prahy. V novém multikulturním komplexu Forum Karlín bude 12. prosince headlinerem vlastní populární taneční akce VANDIT NIGHT. Van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, k čemuž jistě přispívá i jeho úspěšná producentská kariéra: spolupracoval s hvězdami jakými jsou Depeche Mode či Justin Timberlake. Milovníky tanečního mága, který ve svém stylu posbíral desítky prestižních cen nebo i nominací na Grammy, jistě potěší i to, že kompletní obsazení této vánoční akce vybíral právě on a sám na akci vystoupí v exkluzivním 3 hodinovém setu.

 

BEN NICKY

Ben Nicky je jednou z nejprogresivnějších postav taneční scény, kromě aktivního hraní po celém světe je Ben také úspěšným producentem, promotérem a v neposlední řadě také majitelem labelu. A právě jeho tracky se dostaly už záhy po startu jeho producentské kariéry do popředí zájmu - kromě mnoha fanoušků taneční hudby oslovily i mnoho dalších významných jmen scény - v první řadě však samotného Nickova “guru” - Paula van Dyka. Ten si jeho nesmírného talentu a obrovského nasazení všiml a v roce 2009 dal Benovi velkou šanci, a to vydat skladbu "Special Moment" u jeho Vandit Records. Právě tento okamžik znamenal v Benově DJském životě obrovský posun. Ben Nicky je dnes stále oblíbenější, o čemž svědčí i jeho vystoupení po celém světě, na všech významných eventech. A jedním z nich bude i Vandit Night v Praze.

 

JORDAN SUCKLEY

Rezident prestižní stanice BBC Radio 1 si během své kariéry získal mnoho fanoušků. Hrál po celém světě na celé řadě významných akcí - za zmínku stojí Creamfields, Cream Ibiza, Full On Ferry Ibiza, Global Gathering…lidé ho pro jeho charizmatické vystupovaní doslova milují. Zlomem v jeho kariéře byl track vydaný společně se Simonem Pattersonem “Vanilla” na Spinnin’s Reset Record. Právě tato skladba udělala z Jordana hvězdu světového formátu, které si všimli i ostatní respektovaní DJs a producenti. Mezi nimi i Paul van Dyk, který Jordana pravidelně zařazuje do line upu své Vandit Night.

 

MAARTEN DE JONG

Rezident Paul van Dykova labelu Vandit Records, respektovaný a talentovaný holandský DJ a producent. Už jeden z jeho debutních tracků “Massive” se setkal s velkým zájmem a hlavně s podporou tří velkých jmen tranceové scény - Maartenova talentu si všimli Paul van Dyk, Armin van Buuren a Tiesto. A právě s Paulem van Dykem Maarten začíná úzce spolupracovat i do budoucna. Vydává několik veleúspěšných tracků na Dykově labelu a také se pravidelně účastní významných tranceových eventů v popředí s Paulem van Dykem. Vám se ukáže právě na jeho Vandit Night v Praze.

 

STEFAN DABRUCK

Stefan Dabruck se na taneční scéně pohybuje více než 13 let. Je zakladatelem labelu WePlay, který se stal dva roky po sobě nejlepším tanečním labelem, spolupracuje s mnoho zvučnými jmény hudebního světa, jako jsou Axwell ,Steve Angello, Laidback Luke, Bob Sinclair, Lenny Kravitz,  nebo Paul van Dyk. Právě poslední jmenovaný - Paul van Dyk - Stefana představí na své Vandit Night i českému publiku.

 

WOODY VAN EYDEN

DJ, manažer kubu, promotér, producent. Skutečný veterán na taneční scéně, jeho kariéra začala totiž už v 70. letech! Rodák z Holandska, který celý svůj život zasvětil hudbě. Zlomovým bodem v jeho Djském životě byla spolupráce s Andrém Tannebergerem, známým spíše jako ATB. Společně vydali ATBho veleúspěšný hit “Killer” a jejich charitativní projekt United Deejays (skladba Too Much Rain) je posunul také do popředí zájmu. Další jméno, za které se postavil i legendární Paul van Dyk a které uslyšíte v Praze na Vandit Night.

 

Českou scénu zastoupí MICHAEL BURIAN, šéf Bohemian Recording a DJ, a THOMAS COASTLINE, rezident Trancefusion.

Kromě tohoto exluzivního lineupu můžete očekávat vánoční dekorace a to vše ve zbrusu novém multifunkčním prostoru Fora Karlín. Nezapomeňte, že akce Vandit Night bývají vyprodány velmi rychle, proto doporučujeme si koupit vstupenku co nejdříve.

EXKLUZIVNÍ předprodej v síti TIcketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1351321-Vandit-night.html


Nejnovější informace najdete průběžně na facebooku: http://bit.ly/vanditnightfacebook

 
Paul van Dyk přijíždí do Prahy se svou vyhlášenou Vandit Night

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016