PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
30.05.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Guru (RU), Pat Heart & Alex Neivel (JLT Music)
Popis:
start: 21.00 vstup: 50,-
 
 
Just Like That dnes U Bukanýra

DJ Guru je talentovaný dj a milovník hudby, který s velkou chutí vytváří výrazné djské sety. Je považován za hudebního gurmána jenž dává možnost sofistikovanému publiku poslechnout si  výběr té nejvyšší  kvality. Experimentuje s různými žánry od house music až po techno. Denně se snaží vybírat ze stovky skladeb ty nejlepší, z čehož vychází jeho jedinečný styl projevu.

 

 

Celý jeho život  je zejména o cestování a vystoupeních v různých částech světa. V průběhu historie jeho hraní navštívil více než 50 měst jak  v Rusku, tak v zahraničí. Je častým hostem nejznámějších klubů v Moskvě, Petrohradě, Kyjevě a Minsku.


Dj Guru je rezidentem série parties s názvem „GURU'S KITCHEN“ na které zahráli mimo jiné i tito speciální hosté:  DJs Shonky, Burnski, NTFO, Tapesh, Phonique, Kollektiv Turmstrasse, Robert Babicz, Mario Basanov, Kolombo, Alex Niggemann , Tigerskin, Terry Lee Brown Junior, Martin Eyerer, Dave DK, Jeff Bennett, Anton Kubikov, Helga, Sergey Sanchez a mnoho dalších.

Párty „GURU'S KITCHEN“ je značka kvality, osvědčená v mnoha městech. Dje  Guru si můžete poslechnout nejen v klubech, ale také na internetovém rádiu RTS.FM.

 

www.soundcloud.com/stasguru

www.facebook.com/stasguru

www.mixcloud.com/stasguru


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016