PARTYINFO

 

NIGHTPHUNK @ CHAPEAU ROUGE

Datum konání:
07.06.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Alex Arnout (Hot Waves, Dogmatik // London, UK), Sebastian Paiza (Art Of Dark // Florida, USA), Lucas Hulan (Nightphunk Recordings), Ezwell (Nightphunk Recordings), Lillou (Nightphunk Recordings)
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
Popis:
Vstup: 100Kč
 
 
Alex Arnout na párty Nightphunk v Chapeau Rouge

Specialgrower  a Los Keros ve spolupráci s Chapeau Rouge a Nightphunk si vás dovolují pozvat v sobotu 7mého června na párty do Chapeau Rouge. Párty Nightphunk která vznikla na přelomu roku 2000/2001 v pražském klubu Roxy se po podlouhých letech přemisťuje do prostor pražského klubu Chapeau Rouge v Jakubské ulici. Pozvání na znovuzrození této dnes již legendární párty Nightphunk přijal skvělý londýnský DJ a producent Alex Arnout , který reprezentuje svojí vlastní značku Dogmatik Records ale je znám především díky labelu Hot Waves.

 

 

Alex Arnout má za sebou spolupráci s takovými jmény jako jsou např: Jamie Jones, Tyree Cooper, Seb Zito, Alain Ho, Stojche a mnoho dalších. Alex je velice talentovaný pan DJ, který vás bude provázet večerem s tim nejaktuálnějším londýnským soundem okořeněný i staršími hudebními lahůdkami.
Dále se mužete těšit na dope sound od Sebastiana Paizy,  který pochází z Floridy v USA ale pendluje mezi Kolombií, Ibizou a v poslední době také Prahou, která si ho učarovala. Sebastian je velmi technicky zdatný DJ a vždy hraje neohraný fresh sound. O warmup dj sety se postarají residenti z Nightphunk Recordings a to jmenovitě Lucas Hulan, Ezwell a Lillou.
Po celý večer mužete slyšet to nej z underground housu a techna. Takže nezapomeňte na sobotu 7mého června a na párty Nightphunk kde se představí Alex Arnout z Londýna. Začatek akce je ve 22 hodin a vstup na akci je pouhých 100Kc. Pro více informací klikňete zde: www.chapeaurouge.cz nebo www.nightphunk.com .
Více informací:

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016