PARTYINFO

 

VENDETA

Datum konání:
23.05.2014 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main Stage: MOB TACTICS [Ram, Run DNB, C4C, Tactical rec. / UK], Thiew, Birg, Dekor, Musicant, Spool

Bar Stage: Garnie:C [GoodVibrations], Golly, Kotlyk, Marcco, Romitronic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start: 20:30 Vstup: 30,- czk / 90,- czk po 22:00
 
 
Thiew: "Doufám, že se drum and bass udrží na pomyslném piedestalu..."
Májová Vendeta s vycházejícími hvězdami Mob Tactics

Ještě před tím, než se rozutečeme na různé festivaly a open-air akce, jsme pro vás připravili poslední vydání party Vendeta v rámci letošní klubové sezóny. V pátek 23. května tak brněnský klub Fléda po nějaké době opět ovládnou zlomené beaty - na dvou pódiích vás čeká průřez všemi možnými subžánry a subbassy, které elektronická hudba nabízí. Vedle zahraničního hosta pořadatelé Pohon Crew pozvali v Praze zdomácnělého dje Thiewa, který potěší především příznivce řízného a aktuálního zvuku DnB. Na bar stagi vás oblaží svou breakbeatovou selekcí další léty prověřený matador dj Garnie:c z Havířova.

 

 

Nejvíce pozornosti na sebe ale samozřejmě strhává britská dvojice MOB TACTICS, která na své jisté cestě ke slávě vůbec poprvé navštíví českou republiku. Za poměrně krátkou dobu se stihli etablovat mezi největší naděje světové drum'n'bassové scény, což dokazují jejich vydané skladby na věhlasných labelech (Ram nebo Cause4Concern Records) a hlavně podpora těch největších DJských jmen jako Andy C a Goldie.  

Takže pokud to myslíte s DnB vážně a snažíte se držet prst na tepu doby, rozhodně byste tento večer na Flédě neměli chybět!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016