PARTYINFO

 

JAM SESSION

Datum konání:
16.05.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements), Wicc (starstuff.cz)
Live:
live saxophone - Filip Markes (YannicklMarkes Project)
 
 
JAM Session s DJs Tazz & Biodan tento pátek v 2.patře

Již pravidelná klubovka JAM Session, která si našla své pevné místo v programu Klubovny 2. patro nejen díky rezidentním djs Tazz a Biodan, ale také díky doprovodu rezidentů na hudební nástroj, kterým tentokráte bude opět saxofon v podání věhlasného šviháka Filipa Markese, proběhne opět již tento pátek.

 

Charakteristickým rysem této párty je vždy pozitivní atmosféra, přítomnost živého hudebníka, který doprovází djské sety na hudební nástroj, a samozřejmě i nějakého hosta. Hostem této JAM Session bude dj a producent Wicc, alias Viktor Bezděk. Viktor není na hudební scéně žádným nováčkem. Djingu se věnuje přes 8 let byť na pokraji scény, ale stále se svým zvukem a hudebním citem. Posledních pár let se věnuje také vlastní hudební tvorbě, ve které realizuje své hudební představy. Kromě jeho vlastní tvorby můžete na jeho Soundcloud profilu slyšet i několik zajímavých reinterpretací známých skladeb, mezi které patří například interpreti jako Chvrches, Lisa Gerrard, Nils Frahm, anebo The Cinematic Orchestra a jejich skladba Arrival Of Birds, jejíž Viktorova reinterpretace má bez nějakého proma téměř tři tisíce přehrání! Jeho tvorbu si můžete poslechnout na Soundcloud profilu zde https://soundcloud.com/musicbyvb.

 

 

Viktorovo vystupování však není složené z jeho hudební tvorby, ale jeho základem je výběrový deep a tech-house. Pro způsob, kterým bude Viktor na JAM Session vystupovat, snad ani není žádný přesný název, protože si ho vymyslel, aby mohl využít vlastní produkci. Skladby, které se mu během let líbily, rozebral do fragmentů, které kombinuje s vlastními zvuky a smyčkami. Možnosti jsou tak neomezené a na tom jaký zvuk bude vypouštět do prostoru se nemalým dílem podepíše i atmosféra.

Na JAM Session můžete jako vždy čekat pozitivní a energické house rytmy, a to od melodického deep house, přes rytmické vokály až k rozjetému tech-house. Jako ochutnávku přikládáme sety rezidentních djs Tazze a Biodana.

 

 

Přijďte se tak tento pátek pobavit do krásných prostor klubovny 2. Patro a ovlivněte tak průběh JAM Session, která bude opět unikátní a nezapomenutelná!

 

 

Další informace naleznete na FB:

https://www.facebook.com/events/656796767709444/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016