PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.05.2014 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Floex (Minority Records), Daho (Nula2)
Live:
MC Manda
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Floex a Daho ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? To je najednou krásy všude kolem nás… Všechno to kvete a voní na sto honů, paprsky slunce tak něžně lechtají každý centimetr našeho už konečně odhaleného těla, bory šumí, voda zurčí… A nejenom námořníci a modří vědí, že ty nejlepší mejdany se právě na vodě odehrávají! Snad za to může ono něžné kolébání na vlnkách a myšlenky tolik uklidňující tok, každopádně i čtvrteční párty na vyhlášeném House boatu U Bukanýra stojí pokaždé za to. Čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde přeje experimentům všech žánrů a jinak škatulkami svázaní DJs se za mixážním pultem odvážou mnohdy lépe, než to nejpevnější lodní lano od břehu! Ano, proč nebýt aspoň na chvilku svobodný a zahrát si to, na co jinde není z nejrůznějších důvodů odvaha?! Kteří tři DJs neodolali tomuto vábení párty Unplugged protentokrát?

 

Bílé dveře oblíbené párty kocábky opět otevře společnými silami již ve 20:00 dvojka DJ Face a MC Manda. První jmenovaný přivleče na zádech svých 70 nejnovějších vinylů, druhý si vystačí s báječným mikrofonem značky Shure a kouzelným efektorem k tomu. Společně je to baví, společně jim to už pěkných pár let ladí… I tentokrát budou na programu večera v jejich podání znít po tři hodiny především novinky od producentů, kteří milují deep house a nu disco. Ideální rozjezd párty, co říkáte? Navíc oba svůj náladový mix tentokrát pojmou jako indoor nácvik pro jednu outdoor akci v poslední květnový den nedaleko Sedlčan. Více info na www.butick.org. Hozenou rukavici zdvihne krátce po jedenácté DJ Daho, který s sebou z nedalekého Jablonce nad Nisou nepřiveze pouze tradiční DVD dárečky, ale také svou unikátní sbírku hudby bez hranic. Jeho "Daho je Ufo" sety patří již pár let mezi ty vyhlášené a málokdo umí tak přehledně umíchat páté přes deváté s takovým šmrncem a grácií jako on. Stále si dobrovolně zvedá laťky výš a výš, stále překvapuje, stále jako správný prodavač asfaltérského obchodu Nula2 vzdělává, informuje, radí… Filnální dvě hodiny budou patřit u nás i ve světě uznávanému muzikantovi, jehož hudební pohádky se poslouchají téměř bez dechu. Před rokem a půl na Bukanýru zazářil Floex jako DJ, teď se konečně navrací na místo činu. Na pódiu něžně vypráví, za mixážním pultem paří jako o život. Rozhodně si selekci skladeb, které přímo i nepřímo ovlivňují jeho vlastní produkci, nenechte ujít. Čeká nás opravdu vzrušující jízda bez dlouhých přestávek!

Pokud je vám o víkendu Bukanýr těsný, ve čtvrtek se na jeho palubě rozhodně mačkat nebudete… Využijte tedy jeho dubovou palubu pro setkání s těmi, které máte rádi. Společně si dejte společný drink, využijte dobré společnosti na palubě, společně si hoďte i křápem, až to na vás zase přijde. Jaro budiž pochváleno. A na vodě to platí dvojnásob. Ahoooj!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. června 2014 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Nika77 (techno.cz) a Elad (Israel).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016