PARTYINFO

 

SHOTGUN 2014

Datum konání:
15.08.2014 - 16.08.2014
Místo konání:
Hrad Grabštejn
DJs:
Akkord (Synkro&Indigo/UK), Consequence (NZ), Lena Willikens (DE), Marcellis (NL), Troy Gunner (UK), Dwell On (DE), Volnej Průběh DJs, Peejay & Panorama, Misology, Josef Sedloň, Layup & Raphael Kosmos, Click Joe
Live:
Deadbeat (CA) Frederic Robinson (CH), Elektrabel (CZ)
Info:
http://www.shotgunfestival.com
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videoreport z festivalu Shotgun 2014 Shotgun Festival 2014 - Akce balíček 3+1
Shotgun Festival - vstupenek ubývá a nových informací přibývá

Vstupenky na letošní ročník festivalu Shotgun na hradě Grabštejn pomalu mizí. Pokud stále váháte, přinášíme další detaily v programu festivalu a připomínáme důležité informace k lístkům, ubytování a dopravě.

 

V předprodeji pořídíte vstupenky přímo na stránkách festivalu a to v cenách: 1-denní - 300,- a 2-denní - 450,-. Na místě si připravte na 1-denní – 400,- a 2-denní 500 korun.

Přes stránky festivalu www.shotgunfestival.com lze využít nákupu 3+1, kdy při nákupu 4 vstupenek jednu neplatíte. Navíc necelých 10 dní před Shotgunem na vás čeká speciální edice Shotgun festivalové tašky spolu s 2-denní vstupenkou za výbornou cenu.

Navíc jsme připravili možnost pořídit vstupenku přes QR kód přímo ve vašem telefonu nebo si vytisknout vlastní e-ticket. Link zde: https://www.ticketon.cz/1535-shotgun-festival-2014/2755

K ubytování a parkování doporučujeme kempy okolo nádrže Kristýna v Hrádku nad Nisou, v jehož sousedství se odehrávaly předešlé ročníky festivalu Shotgun. Neváhejte a rezervujte alespoň místo na stan nebo pension! http://www.autocampkristyna.cz/

Zároveň připomínáme i možnost využití festivalového busu, který bude v pravidelných cyklech pendlovat mezi Kristýnou, autobusovým a vlakovým nádražím v Hrádku nad Nisou a samotným hradem Grabštejn. Jízdné bude stát 20 korun a jízdní řád je k náhledu na stránkách festivalu. Tato speciální autobusová linka je přizpůsobena příjezdu vlaků ze směru od Liberce, tak i německého Zittau.

 

SHTGN PDCST 15 - Troy Gunner by Shotgunfestival on Mixcloud

 

Mimojiné vřele doporučujeme spolu s návštěvou Shotgun Festivalu 2014 i prohlídku okolí hradu Grabštejn a samotného Hrádku nad Nisou, kde nedávno otevřelo nové útulné kino a zrekonstruované městské centrum.

V programu známe již jména vystupujících DJs a producentů. Nesmíme však opomenout ani ty, kteří se postarají o vizuální doprovod. Hrad skýtá celou řadu možností k mappingu. Veškeré mappingové aktivity bude mít pod palcem skupina Vision Factory, jejíž šéf je technickým ředitelem úspěšného festivalu Signal Praha.

O Velké nádvoří se podělí spolu s jedním z předních českých VJs a specialistů na mapping František Pecháček ve vedení party Black Division. Na Malé nádvoří své vize promítne doslova naše rezidentní parta okolo _Stroy studia.

Máte již vstupenku? Ne? Neváhejte! Čas se krátí a raději znovu připomínáme, že tento ročník změnil nejen prostor, ale také čas. Nikoli začátek měsíce září, ale prostředek měsíce srpna.

 
Shotgun Festival 2014 zveřejňuje další jména Shotgun 2014: Ubytování a výhodný předprodej Shotgun 2014 mění místo, nikoli hudební zážitek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Shotgun 2014 od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016