PARTYINFO

 

SHOTGUN 2014

Datum konání:
15.08.2014 - 16.08.2014
Místo konání:
Hrad Grabštejn
DJs:
Akkord (Synkro&Indigo/UK), Consequence (NZ), Lena Willikens (DE), Marcellis (NL), Troy Gunner (UK), Dwell On (DE), Volnej Průběh DJs, Peejay & Panorama, Misology, Josef Sedloň, Layup & Raphael Kosmos, Click Joe
Live:
Deadbeat (CA) Frederic Robinson (CH), Elektrabel (CZ)
Info:
http://www.shotgunfestival.com
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videoreport z festivalu Shotgun 2014 Shotgun Festival 2014 - Akce balíček 3+1 Shotgun Festival - vstupenek ubývá a nových informací přibývá
Shotgun Festival 2014 zveřejňuje další jména

Shotgun festival odkrývá další várku jmen letošního ročníku. Stage v režii Volnýho průběhu prezentující nejčerstvější události na zlomené scéně uvedla své hosty již před nějakou dobou. Jsou mezi nimi Akkord, Frederic Robinson, Consequence či Troy Gunner. Nyní dozrál čas představit si druhé podium. Přivítejte budoucnost rovných beatů.

 

Je nám nesmírnou ctí, že se seznam vystupujících Shotgunu rozšíří kanadský producent, špička na poli dubu, techna či dubstepu, Scott Monteith známý jako DEADBEAT. Jeho poslední návštěva České republiky, pokud nás paměť neklame, se datuje do roku 2008. Veliká událost!

 

Dalším jménem je holandský dj a producent MARCELLIS. Před dvěma roky jsme na Shotgunu představili label Workshop. Za tuto dobu se z jeho přední tváře Kassema Mosseho stal pojem a vydavatelství se rozrostlo o další zajímavé umělce. A právě Marcellis patří mezi novou krev! Na Shotgunu odehraje dj set.

 

Jménem reprezentující naše západní sousedy je LENA WILLIKENS - dáma, která nás totálně ohromila velikostí hudebního záběru. Lena patří do stáje labelu Cómeme, jednoho z nejprogresivnějších hudebních vydavatelství současnosti. Na jejich radiu připravuje vlastní pořad Sentimental Flashback, kde se tematicky věnuje hudbě, kterou asi jen tak nikde neuslyšíte. S láskou pro různé druhy lidové hudby, krautrock, afro, od 70. let po současnost, pravidelně otevírá oči tisícům posluchačů po celém světě. Na party pak svůj vkus, obalený tanečním hávem, proměňuje v neuvěřitelně fungující DJské sety!

 

Zatím posledním zahraničním hostem Shotgunu je Lenin krajan, dj DWELL ON pořádající spřízněný festival Moxxom na německé straně hranice. Tento event je pro nás nevyčerpatelnou inspirací nápadů, jak se dá pořádat festival. Těžko si bez návštěvy představit, kolik lidské práce se dá vložit do dvoudenního ráje, kterým Moxxom bezesporu je. Těšíme se.

 

Známá je už take část českého supportu. Svou roční práci znovu představí ELEKTRABEL, v djském setu si odbyde premiéru neunavitelná crew ENDLESS ILLUSION a nabídneme také velmi netypické vystoupení asi nejznámější tváře Rádia 1 a vůbec české alternativní scény JOSEFA SEDLONĚ. Proč netypické? Josef je velkým fanouškem kvalitních zlámaných beatů, na stagi Volnýho Průběhu tak odehraje polámaný set. Tím však rozhodně nekončíme. Sledujte novinky!

 

Vstupenky jsou v prodeji zde : https://www.ticketon.cz/1535-shotgun-festival-2014

 

 

 
Shotgun 2014: Ubytování a výhodný předprodej Shotgun 2014 mění místo, nikoli hudební zážitek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Shotgun 2014 od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016