PARTYINFO

 

SHOTGUN 2014

Datum konání:
15.08.2014 - 16.08.2014
Místo konání:
Hrad Grabštejn
DJs:
Akkord (Synkro&Indigo/UK), Consequence (NZ), Lena Willikens (DE), Marcellis (NL), Troy Gunner (UK), Dwell On (DE), Volnej Průběh DJs, Peejay & Panorama, Misology, Josef Sedloň, Layup & Raphael Kosmos, Click Joe
Live:
Deadbeat (CA) Frederic Robinson (CH), Elektrabel (CZ)
Info:
http://www.shotgunfestival.com
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videoreport z festivalu Shotgun 2014 Shotgun Festival 2014 - Akce balíček 3+1 Shotgun Festival - vstupenek ubývá a nových informací přibývá Shotgun Festival 2014 zveřejňuje další jména
Shotgun 2014: Ubytování a výhodný předprodej

Zdá se, že léto naplno udeřilo a kempy se začaly o víkendech plnit. Připomíná nám to, že je nutné zopakovat informace k ubytování, dopravě na místě a především předprodeji vstupenek. Do konce května běží výhodná akce na dvoudenní vstup.

 

 

Do konce května máte možnost zarezervovat dvoudenní festivalovou vstupenku za 350 Kč. Od 1. června spustíme klasický předprodej prostřednictvím partnerů (informace samozřejmě včas získáte). K tomuto účelu se  změní  i festivalové stránky. Cena dvoudenní vstupenky v předprodeji bude 450 Kč a jednodenní 300 Kč. V den festivalu bude cena vstupenek 400 K4č/1den a 500Kč/2dny.

 

Neotálejte ani s rezervací ubytování. Hlavním partnerem festivalu je areál Kristýna http://www.autocampkristyna.cz, který nabízí možnost ubytování v chatkách a penzionu, nabízí prostor pro stany i obytná vozidla. Další možností ubytování poblíž vodní nádrže Kristýna je Kemp Jiránek http://www.kempkristyna.cz, který nabízí možnost ubytování v chatkách a je připraven pro obytné vozy.

 

Samotné město Hrádek nad Nisou nabízí 5 pensionů a hotelů.

http://www.penzion-martilka.cz

http://www.penzionzuska.cz

http://www.pensionbarandov.cz

http://www.pensionjanata.cz

http://www.hoteldvur.cz

 

Z několikakilometrové vzdálenosti hradu Grabštejn od Hrádku a areálu Kristýna nemusíte mít obavy. Pokud se zrovna nerozhodnete pro procházku či vlastní vůz, můžete využít festivalového busu, který bude jezdit v pravidelných intervalech mezi Kristýnou, autobusovým terminálem v Hrádku nad Nisou a hradem Grabštejn, na kterém se letos festival Shotgun koná. Jizdní řád včas zveřejníme.

 

Shotgun Festival 2014

www.shotgunfestival.com

www.twitter.com/shotgunfestival

www.facebook.com/shotgunfestival

www.mixcloud.com/ShotgunFestival

 
Shotgun 2014 mění místo, nikoli hudební zážitek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Shotgun 2014 od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016