PARTYINFO

 

MASTERMIX INTERNATIONAL

Datum konání:
16.05.2014 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Seb Skalski, Andrea Fiorino, Arco
Info:
http://www.perpetuum.cz
 
 
Polský #1 house DJ míří do Brna

Polský #1 house DJ a producent Seb Skalski se narodil v roce 1979 ve Varšavě a již v dětství velmi inklinoval k hudbě - hrál na klavír, bicí a kytaru. Zlomovým okamžikem jeho kariéry hudebníka byla účast na historicky první mezinárodní Red Bull Music Academy konané v roce 2000 v irském Dublinu. Zde se seznámil s podobně naladěnými lidmi z celého světa, mj. s českou DJane Luccou, díky které záhy poprvé vystoupil v Česku. Od té doby hrál v desítkách zemí po boku mnoha světových DJských jmen, namátkou např. Sandyho Rivery, Granta Nelsona, Richarda Earnshawa, Soulmagic...

 

Seb se však nevěnuje jen DJingu, ale také hudební produkci, a to jak doma v Polsku, kde za projekt Cafe Fogg dokonce obdržel zlatou desku a také ocenění polské hudební asociace nazvané Fryderyk, tak v zahraničí, kde sbírá úspěchy se svými skladbami publikovanými např. u Purple Music, Look At You, Playmore, nebo Solid Ground. V roce 2010 Seb zakládá vlastní značku SpekuLLa Records, která nedávno oslavila už 50. vydaný singl, a jeho skladby pod touto značkou distribuované pravidelně zařazují do svých setů DJská esa, jakými jsou Jamie Lewis, Grant Nelson, Samir Maslo, Alfred Azzetto a další.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost Seba vidět (a především slyšet) naživo, a to už v pátek 16. května na Mastermix International v brněnském klubu Perpetuum!

Support DJs: Andrea Fiorino & Arco

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016