PARTYINFO

 

DESPERADOS HIGH JUMP

Datum konání:
01.08.2014 - 02.08.2014
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Stereo MC's, Loo & Placido
Live:
Indy & Wich
 
 
Patnáctý Desperados High Jump nabídl rekordní skoky
Autorem plakátu k Desperados High Jump 2014 je ilustrátor Vladimír Strejček

Plakát patnáctého ročníku otevřeného mistrovství České republiky v cliffdivingu, Desperados High Jump 2014, má na svědomí uznávaný ilustrátor a grafik Vladimír Strejček. Zakladatel respektovaného ilustrátorského studia Drawetc, otec kreslířských battlů Raw, spolumajitel labelu Urbanlegend a jeden z nejvyhledávanějších kreslířů u nás se tak jako patnáctý zapsal na seznam autorů plakátu letní akce High Jump. Každý ročník organizátoři osloví jiného umělce, aby pro tuto konceptuálně výjimečnou akci vytvořil vizuál.

 

 

Ani letos nebude v hřiměždickém lomu nouze o špičkové sportovní výkony. Svou účast již nyní potvrdila absolutní světová špička cliffdivingu. Tradičně se závodu zúčastní mimo jiné i nejlepší český cliffdiver Michal Navrátil. Závodit se bude ve skocích z dvanácti a šestnácti metrů, na houpačce a v disciplíně splashdiving.

Na letošním ročníku akce Desperados High  Jump 2014 vystoupí mnoho zajímavých hudebních projektů. Asi nejzvučnějším jménem line upu jsou angličtí matadoři festivalových podií Stereo MC`s, kteří v čele s raperem Robem Birchem odehrají djský  set. Live koncert si letos v Hřiměždicích zahrají české hip hopové legendy Indy a Wich nebo punk rocková parta Pipes and Pints. Kromě hudby čeká na návštěvníky také bohatý doprovodný program.

 

Vstupenky jsou v prodeji  a do konce června je lze zakoupit za zvýhodněnou cenu 500,-Kč v síti Ticketstream. Více informací o akci najdete na http://www.highjump.cz.

 

 

 

 

 
High Jump: Letos již po patnácté a opět jinak

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016