PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
03.05.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Danny Murano (Aut), Pavel Bidlo, Subgate, Rob Smile, Nkyp
 
 
Danny Murano a Pavel Bidlo hosty květnové Creative party

Danny Murano (Aut), Pavel Bidlo, Subgate, Rob Smile a Nkyp roztančí první květnovou sobotu pražský klub Chapeau Rouge! Firma Special Grower, personal tunning studio Los Keros a Creative crew vám přináší další díl eventu Creative, na který přijali pozvání hned dva zajímaví hosté.

 

Prvním z nich je talentovaný rakouský dj a producent Danny Murano. Tento charismatický umělec odstartoval svou kariéru ve svých patnácti letech a o několik málo let později se začal elektronické hudbě věnovat nejen jako dj a producent, ale také jako vůdčí postava přední rakouské bookingové agentury Subforce a zároveň stejnojmenného labelu. Kromě spousty vystoupení v rodném Rakousku byl jeho sound ke slyšení například v Řecku, Slovinsku, Rumunsku, Chorvatsku nebo Egyptě a supportoval taková jména jako je Adam Beyer, Carl Craig, Anthony Rother, Extrawelt nebo Westbam. Jsme velice rádi, že přijal pozvání a v sobotu 3.5. se představí na Creative party v Chapeau.

Danny Murano - Kein Platz für zarte Frühlingsgefühle Deep House / Techhouse Dj Mix Spring 2014 By Danny Murano

 

 

Druhým headlinerem květnového Creativu bude česká housová legenda Pavel Bidlo, který byl přítomen u zrodu domácí elektronické scény a nemalým dílem přispěl k jejímu rozvoji. Je součástí předních domácích eventů a festivalů a pyšnit se může také vystoupeními v USA, Německu nebo Holandsku. Na svém kontě má řadu zajímavých a osobitých releasů na labelech jako je Yoshitoshi, Nightphunk, Solstice, Elemental či Lolab.

Pavel Bidlo – My Pills

 

 

O support se tradičně postará trojice rezidentů tohoto večírku Subgate, Rob Smile a Nkyp, kteří se taktéž postarají o skvělou zábavu až do ranních hodin!

Kompletní informace naleznete na facebookovské události https://www.facebook.com/events/1459935860897058/?fref=ts a www.chapeaurouge.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016