PARTYINFO

 

ELECTROCITY FESTIVAL

Datum konání:
15.08.2014 - 16.08.2014
Místo konání:
Lubiaz
DJs:
Eric Prydz, Emma Hewitt, Kryder, Karol XVII & MB Valence, Duss, Fafaq, Milkwish, Diabllo, Alpha², Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, OutWorld, Overbizz, Qfactor, Aly & Fila vs. John O'Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden
Popis:
pátek: zdarma sobota: od 650,-
 
 
Festival Electrocity oznamuje další jména

Do začátku polského festivalu Electrocity, který se každoročně koná ve druhém největším klášteře světa poblíž vesnice Lubiąż, zbývají jen dva měsíce. Organizátoři festivalu oznamují další jména.

 

BT - Run To The Sun stage

 

Skladatel a vynikající technik BT je jedním z nejšpičkovějších umělců a producentů, navíc ve velmi rozsáhlé škále hudebních stylů. Skládá pro filmové trháky jako Rychle a zběsile nebo Oscarem oceněnou Zrůdu. Píše i produkuje pro hvězdy typu Sting, David Bowie, Peter Gabriel či Madonna, často od nuly ve vlastních software nástrojích - BT je prostě borec.

 

 

 

Omnia – Run To The Sun stage

 

Bez debat jedno z nejzajímavějších a nejvíce průbojných jmen vycházejících z progressive a trance scény posledního roku je mladý ukrajinský dj a producent Omnia, který se nedávno umístil v Top 50 prestižní ankety DJ Magazine Top 100 Djs na 48. místě. Plánuje další nové singly, remixy a spolupráce na skladbách kolegů, očekávejte, že o něm ještě uslyšíte.

 

 

 

Bream – Electrocity stage

 

Pravidelně vydává na labelech jako Flamingo Records (vlastní Fedde Le Grand), Armada Music nebo Vicious Recordings. Jeho produkci často podporují lidé typu Tiesto, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand, Thomas Gold, a další.

 

Bastian Salbart– Run To The Sun stage

 

Bastian Salbart je umělec, který odstartoval svou kariéru před několika měsíci. Na mezinárodní scéně si však vede čím dál lépe. Vydává na High Contrast Recordings, podporují jej Paul Oakenfold, Dash Berlin. Jeho skladba Can people fly zazněla v americkém seriálu Námořní vyšetřovací služba.

 

 

 

Carlo Calabro – Run To The Sun stage

 

Jeho produkci si vybrali uznávaní djs Tiesto, Paul van Dyk, Markus Schulz, Marco V, Giuseppe Ottaviani, Andy Moor a další. Vydává na luxusních labelech jako Armada Music nebo Black Hole Recordings. Nejnovější singl Loudest Silence nedávno zazněl v pořadu ASOT Armin van Buurena.

 

 

 

Deas – Fly With Me stage

 

Majitel nahrávací společnosti Secret Room Records, u které vydávají umělci jako Harvey McKay, Pig & Dan nebo Martin Eyerer. Pravidelně hraje po celém světě po boku velkých jmen typu Len Faki, Gregor Tresher, Extrawelt nebo Ame. Starší singly mu vyšly na labelech Particles a Deeperfect. Nedávno spojil své síly s legendárním zpěvákem Roland Clark v tracku Let It Go.

 

 

 

Vstupenky + kemp
1 vstup - 32 Euro / 800 Kč
4 vstupenky - 117 Euro / 2925 Kč
VIP – 146 Euro / 3650 Kč
Balíček s konzumací na FSOE350 - 37 Euro / 925 Kč
Royal VIP + konzumace - 170 Euro / 4250 Kč

Předprodej: http://bit.ly/ec9tickets
Stanové městečkohttp://www.toicamp.eu/rezerwacje.php?event=74

 
Festival Electrocity odkrývá další jména programu Festival Electrocity oznamuje jména pro letošní 9. ročník

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016