PARTYINFO

 

TRANSMISSION

Datum konání:
25.10.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
Info:
http://www.transmission.cz
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Transmission odhaluje kompletní program a téma pro edici roku 2014

Největší indoor taneční akce ve střední Evropě – Transmission – se vrátí do pražské O2 areny opět v sobotu 25. října s novou vizuální show 'Seven Sins ", aby opět uchvátila tisíce milovníků elektronické taneční hudby. Edice Transmission "Sedm hříchů" bude konfrontací s pokušením života - sedm hříchů: chtíč, lenost, nestřídmost, hněv, lakomství, závist a pýcha.

 

Zážitek, kdy tisíce lidí sdílejí pocit sounáležitosti a tančí do rytmu v oceánu světla, obklopení pyro efekty a velkolepou laserovou show, vám zaručí, že tato noc předčí vaše očekávání.

 

 

Abychom  line up sladili s tématem Seven Sins, letošní line up se bude skládat ze sedmi umělců (plus warm up DJ) a každý z nich bude zastupovat jeden ze sedmi hříchů. Můžete se těšit na uplifting trance sound v kombinaci s tech trance, progressive trance a big room soundem. Kompletní program a umělci, kteří učiní z Transmission edice "Seven Sins" nezapomenutelnou noc, jsou:

 

MARKUS SCHULZ:

Legenda Transmission, která nás každý rok svede dohromady svým tvůrčím a jedinečným soundem, se vrací do Prahy, aby zopakovala to, co umí tak dobře, rozvibrovat celý dav lidí. Pobuřující basové linky, nestydaté hloubky, chutné beaty a šťavnaté zvuky. Vždy je plný vášně a odhodlání a stojí za DJs pultem s jedním jediným důvodem, dát do toho pokaždé všechno co má, aby potěšil dav. Markus vždy vytváří a hraje fantastické sety. Celosvětově je Markus Schulz oslavován jako jedna z největších a nejznámějších hvězd EDM a jeho úspěch a popularita není jen odrazem toho, že každý týden hraje pro desítky tisíc fanoušků, ale také jeho vysílání rozhlasové show Global DJ, která přitahuje miliony posluchačů po celém světě. Je nám ctí, že ho můžeme přivítat opět v Praze a oslavit s ním již 10. výročí na Transmission, kde 25. října převezme kontrolu nad O2 arenou. Budete tak mít další příležitost vidět, slyšet a užít si úžasný zvuk světové legendy 
Markuse Schulze.
https://www.facebook.com/markusschulz

 


JOHN O’CALLAGHAN:

Pokud někdo opravdu udržoval uplifting sound při životě v průběhu let, je to irský producent a DJ John O´Callaghan (JOC). Svým způsobem posouvá hranice hudebních žánrů, ve své hudbě JOC vždy představuje skutečnou rozmanitost. Nejen že má slabost pro tvrdší zvuky v trance music, ale také ví, jak s nimi pracovat. JOC je jako producent 
a DJ mezinárodně známý a vysoce respektovaný ve světě elektronické hudby a jeho zvuk je dnes žádanější víc, než kdykoli předtím. Po úspěšném debutu JOC na Transmission v roce 2011, jsme si jistí, že JOC je připraven opět ovládnout Transmission show a jsme rádi, že ho tu opět máme. Připoutejte se a připravte se na masivní zvuk JOC.
https://www.facebook.com/johnocallaghanofficial

 

GIUSEPPE OTTAVIANI:

Tento italský DJ zosobňuje energii trance music jak v přístupu, tak ve výkonu, Giuseppe Ottaviani je již dlouho považován za jednoho z nejuznávanějších a velice plodných zástupců tohoto žánru. Prosadil se již při své rané studiové práci a jeho hudba je brána jako měřítko pro vynikající trance. Jeho audio repertoár je opravdu obrovský a Giuseppe dokázal, že je schopen se posunout dál od tradičního DJského nastavení  (mixážní pult a gramofony) a prolomit hranice koncertního zážitku – a zrodil se koncept Giuseppe Ottaviani Live! Tento koncept uchvacuje fanoušky svým vizuálně působivým stylem. Jedná se o napůl klubový a napůl koncertní zážitek, díky kterému Giuseppe již roztančil statisíce nadšenců na těch nejznámějších světových EDM festivalech.  Dál si získává trancová srdce svých fanoušků po celém světě a máme radost, že poté, co již vystoupil na Transmission v letech 2008 a 2009, budeme Vám moci 25.10.´14 znovu představit ‘Giuseppe Ottaviani Live, “na Transmission.
https://www.facebook.com/giuseppeottaviani

 

SOLARSTONE:

Už více než deset let Solarstone (Richard Mowatt) přivádí taneční parket do varu. DJ Solarstone je zároveň producent, skladatel, a dokonce i zpěvák. Je to muž, který stojí v pozadí hnutí Pure Trance movement, Solaris International Radio Show a také za labely Pure Trance, Touchstone, Molecule a Solarswarm. Solarstone, star na poli trancové hudby, je také zodpovědný za některé z největších klasik v historii EDM a se svojí produkcí, jako např. Seven Cities, Solarcoaster a Fireisland (spolupráce s Aly&Fila). Solarstone naplňuje srdce trancových fanoušků po celém světě čistou radostí a štěstím. Reprezentuje ten nejčistší „pure trance“ zvuk, stejně tak i „progressive trance“, takže se připravte, čeká vás pořádná dávka rafinovaného a 100% čistého trance. Jsme šťastni, že Vám můžeme představit Solarstone.
https://www.facebook.com/solarstone

 

ALEX M.O.R.P.H:

Popularita Alexe M.O.R.P.H.a je nyní na vzestupu, jako nikdy předtím. Jedná se o předního DJe a producenta na globální taneční scéně, který svými vynikajícími hity jako "An Angel´s Love", "Walk the Edge" nebo "Sunset Boulevard" a remixy/koprodukcemi s umělci, jako jsou Armin van Buuren, Paul van Dyk, Within Temptation, Faithless, Gareth Emery, Dash Berlin, Protoculture a mnoha dalšími ukázal, že je v kvalitě svých tracků vždy o krok napřed a má tolik energie, jako nikdo jiný. Díky různým pseudonymům, které jako producent používá, byl Alex M.O.R.P.H. mnohokrát schopen sám sebe předefinovat a znovu vytvořit svůj zvuk.  V průběhu let se mu podařilo ve svém portfoliu nashromáždit kvalitní a vysoce ceněné produkce a remixy. Připravte se na pestrou paletu zvuků, kterou Alex M.O.R.P.H. 25. října obarví noc.

https://www.facebook.com/alexmorph

 


BRYAN KEARNEY:

Irský DJ a producent Bryan Kearney spojí 25.10.14  své síly s Transmission. Bryan Kearny je známý svými uplifting melodiemi a ráznými beaty. Kariéře DJe a producenta se věnuje již vice než 10 let. Rád dělá věci jinak a překvapuje publikum po celém světě svými uplifting DJ sety s obrovskou dávkou energie. Kromě Dj-ingu je Bryan Kearney take aktivním producentem a stojí za takovými hity, jako jsou například “We will never die”,  “Mexican Rave”, a “Proper Order” (se Sneijderem), abychom zmínili alespoň pár.  Bryan Kearney je nyní všude velice žádaný a my se těšíme, až ho přivítáme na Transmission v Praze.
https://www.facebook.com/bryankearneyofficial

 

PHOTOGRAPHER:

DJ a producent Photographer začal dělat vlny na trancové scéně už v roce 2010, kdy produkoval tracky jako „Take Off“ a „Highway“. Koncem roku 2012 vydal Photographer svůj mega hit „Airport“, track, který hráli a vřele podporovali všichni velikáni trancové scény. „Airport“ dosáhl 2. místa na Beatportu. Jako člověk, který je v centru dění, byl Photographer také požádán Arminem van Buurenem, aby remixoval jeho skladbu „Who is afraid of 138“. A asi nikoho nepřekvapí, že jeho remix vzal svět útokem a během pár dní od vydání se suverénně stal hitem č. 1 na trancovém žebříčku Beatport. Od té doby je Photographer velice žádaný a můžeme říci, že je to jeden z nejrychleji rostoucích světových trancce DJs. Ve studiu je nepopiratelným géniem a dokáže svůj nezměrný technický talent a oblíbený zvuk přetvořit do povznášejících DJ setů, které prezentuje po celém světě. S hrdostí Vám představíme Photographera poprvé v České republice. Připravte se na pořádné uplifting rytmy a “nebojte se 138” od Photographera.
https://www.facebook.com/photographerfanpage

 

THOMAS COASTLINE: (Warm Up DJ)

Talentovaný český trance DJ a producent Thomas Coastline vystoupí jako warm up DJ i na letošní Transmission. Thomas Coastline se začal věnovat DJingu a produkci už ve svých 16 letech a v roce 2008 se mu podařilo prorazit se svým hitem „After Hour“. Tento track si vybral i Armin van Buuren do své týdenní rádio show nazvané ‘A State of Trance’. Od té doby následovala spousta skvělých tracků a například jeho hit ‘Love Victims’ si vybrali Ministry of Sound, aby jej zařadili na svoji kompilaci ‘Trance Awards’. Track ‘Eliminate’ si pro změnu vybralo vydavatelství Blackhole recordings pro svůj výběr Search of Sunrise 9. Kromě DJingu a produkování má Thomas Coastline také svou vlastní radio show na afterhours.fm. Pro Transmission si Thomas Coastline připraví speciální warm up set, aby vás dostal do té správné nálady na začátek Transmission.

https://www.facebook.com/thomascoastline

 

TRANSMIX BY RANK 1:

Jedním z vrcholů Transmission vždy bývá Transmix, předem připravený set s dobře známými trancovými klasikami, doplněné o speciální efekty a pyrotechniku, v kombinaci 
s velkolepou laserovou show. Letošní Transmix kompilaci i vytvoří Rank1.

https://www.facebook.com/rank1official

 

VISION IMPOSSIBLE:

Dalším vrcholem na Transmission je vždy Vjing, člen vyznamenaného nizozemského VJ týmu Vision Impossible. Tento tým, tak jako každý rok, vytvoří všechny show/intro videa pro účinkující umělce, a je zodpovědný i za live vizuály v průběhu akce. Společnost Vision Impossible byla založena v roce 2000, kdy se spojili Martijn Adema, Berry van Dijk a Ruben Langedijk. Od té doby se věci daly do pohybu opravdu rychlým tempem a s každou show jsou o krok blíže svému cíli - vytvořit dokonalý vizuální zážitek. V dnešní době studio Vision Impossible hostí rostoucí tým profesionálů, kde přátelství a láska k hudbě a uměleckým eventům, zůstávají nejdůležitějšími hodnotami.

https://www.facebook.com/visionimpossible

 

Letošní Transmix sestaví Rank 1 a rovněž nepřijdete o skvělé vizuály od ceněného nizozemského VJ týmu VISSION IMPOSSIBLE.

Transmission ‘Seven Sins’ bude uvádět MC da Silva.

Více se o Transmission edici ’Seven Sins’ dozvíte, když navštivte webové stránky Transmission na www.transmission.cz

 
Pro nákup výhodných lístků na Transmission zbývá jen týden

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission – Seven Sins od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016