PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNYADAM CLOUD B-DAY PARTY

Datum konání:
09.05.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
DIMITRI NAKOV (Never Say Never / Ibiza / FR), BIODAN (Roxy / Elements), ADAM CLOUD (Code/Techno Animals), PETE WALK (Techno Animals)
 
 
Legendární vlny v pátek U Bukanýra

Další díl Legendárních Vln a zároveň oslava narozenin Adama Clouda se blíží. Jako hlavní host vystoupí djská a producenrtská hvězda, která má společně se Sashou na Ibize rezidentní noc Never Say Never v klubu Ushuaia. Dámy a pánové, pan Dimitri Nakov míří na nejznámější loď klubové scény v české republice a chystá se rozvlnit celý music houseboat U Bukanýra.

 

Již tento pátek navštíví music houseboat U Bukanýra Dimitri Nakov, kterého jste mohli slyšet před necelým rokem v Radosti FX. Tenkrát svým charisma a muzikou všechny zúčastněné tak moc okouzlil, že bylo jen otázkou času, kdy se tento pán do Prahy vrátí a tento den byl stanoven na 9. května. Připomínáme, že music houseboat U Bukanýra není nafukovací a dokonce se ani nebude navyšovat vstupné, které zůstane na 50,-czk a proto radíme aby jste dorazili na tuto speciální událost včas, protože v momentě naplněného klubu bude zaveden stop stav!

O Dimitrim tady můžeme do nekonečna mluvit v superlativech, ale myslíme, že nejlepší bude, když místo toho promluví jeho muzika, zvlášť set který vyšel teprve před necelým měsícem v jedné z nejsledovanějších radio show světa a to u Johna Digweeda v Transitions.



Dimitri Nakov - Transition 505 (April 2, 2014)

 


FB event: https://www.facebook.com/events/208205492722044/

www.bukanyr.cz

www.facebook.com/DimitriNakov

http://soundcloud.com/dimitrinakov

http://www.beatport.com/artist/dimitri-nakov/30331


Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 
Legendární Vlny: Adam Cloud B-Day v kvěnu u Bukanýra

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016